Türkiye İtalya'yı yenerse rakibi Brezilya-ABD galibi olacak! Gümüş madalyayı garantilemiş olacağız - Haber Jet

Türkiye İtalya’yı yenerse rakibi Brezilya-ABD galibi olacak! Gümüş madalyayı garantilemiş olacağız

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde güçlü rakibi İtalya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye İtalya maçını kazanırsa, gümüş madalyayı garantileyerek finalde Brezilya-ABD galibi ile altın madalya için mücadele edecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda tarihi bir başarıya imza atmak için sahaya çıkıyor. 8 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saatiyle 21.00’de başlayacak yarı final mücadelesinde, millilerimiz İtalya ile karşılaşacak.

TÜRKİYE İTALYA’YI ELERSE RAKİBİ KİM OLACAK?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 yolculuğunda şimdiye kadar gösterdiği performansla ülkeyi gururlandırdı. Çeyrek finalde Çin’i 3-2’lik skorla geçerek yarı finale yükselen milliler, tarihinde ilk kez olimpiyatlarda son dört takım arasına kalma başarısını gösterdi. Bu başarı, aynı zamanda dünya voleybol sahnesinde Türkiye’nin ne kadar güçlü bir ekip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Türkiye İtalya elerse rakibi kim, finalde kimle oynayacak, belli oldu

Millilerimiz, yarı finaldeki rakibi İtalya karşısında büyük bir motivasyonla sahaya çıkacak. 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda da İtalya’yı zorlu bir maç sonunda 3-2 yenmeyi başaran A Milli Takım, aynı başarıyı bu kez olimpiyat sahnesinde tekrarlamak istiyor. İtalya, Paris 2024’te çeyrek finalde güçlü rakibi Sırbistan’ı 3-0 gibi net bir skorla geçerek yarı finale adını yazdırdı. Bu yüzden, millilerimizin işi hiç de kolay olmayacak.

Filenin Sultanlar İtalya'yı geçerse rakibi kim

İlgili Haberler

Türkiye İtalya’yı elerse finalde rakibi Brezilya-ABD maçı galibi olacak. Filenin Sultanları, İtalya’yı elerse Brezilya-ABD yarı final galibi ile eşleşecek.

Türkiye İtalya'yı yenerse, elerse madalya garanti mi

TÜRKİYE İTALYA’YI YENERSE FİNALİ KİMLE OYNAYACAK?

Türkiye İtalya’yı yenerse finali Brezilya-ABD galibi ile oynayacak. Bu zorlu yarı final mücadelesinde galip gelen taraf sadece final biletini almakla kalmayacak, aynı zamanda gümüş madalyayı da garantilemiş olacak. Filenin Sultanları, finalde ise Brezilya ile ABD arasında oynanacak diğer yarı final maçının galibiyle altın madalya için karşılaşacak. Brezilya-ABD maçı, 8 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 17.00’de oynanacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir