Türkiye Hollanda'yı elerse yarı final rakibi İngiltere-İsviçre maçı galibi olacak - Haber Jet

Türkiye Hollanda’yı elerse yarı final rakibi İngiltere-İsviçre maçı galibi olacak

EURO 2024'te son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup eden Türkiye, çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Eğer Türkiye Hollanda'yı yenerse, yarı finalde İngiltere-İsviçre maçının galibi ile mücadele edecek.

A Milli Takımımız, 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile çeyrek final maçına çıkacak. Milli takımımızın yeni hedefi yarı finale çıkarak tarih yazmak. Türkiye – Hollanda galibi yarı finalde İngiltere – İsviçre galibi ile eşleşecek.

TÜRKİYE HOLLANDA’YI YENERSE KİMİNLE EŞLEŞECEK?

Türkiye, EURO 2024’teki başarısını sürdürerek çeyrek finale adını yazdırdı. Avusturya karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle çeyrek final biletini alan A Milli Takım, güçlü rakibi Hollanda ile eşleşti.

Çeyrek finalde Türkiye’nin rakibi, Romanya’yı 3-0’lık net bir skorla geçen Hollanda oldu. Karşılaşma, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak ve tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Milli takımımız, bu zorlu mücadeleden galip ayrıldığı takdirde yarı finalde İngiltere-İsviçre maçının galibi ile karşılaşacak​.

Türkiye Hollanda'yı elerse, geçerse rakibi kim olacak, kiminle eşleşecek?

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇINI KAZANIRSA RAKİBİ KİM OLACAK?

Türkiye Hollanda maçını kazanırsa yarı finalde rakibi İngiltere-İsviçre maçını kazanan takım olacak. Yarı final mücadelesi, 9-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek ve şampiyona 14 Temmuz’da oynanacak final maçı ile sona erecek. İngiltere, son 16 turunda Slovakya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselirken, İsviçre ise İtalya’yı 2-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

Türkiye Hollanda maçını kazanırsa rakibi kim olacak, yarı finalde kiminle eşleşecek, kimle oynayacak?

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımın performansından memnun olduğunu belirterek, Hollanda karşısında da aynı mücadeleci ruhla sahada olacaklarını ifade etti. Montella, “Takım olarak hedefimize adım adım ilerliyoruz. Hollanda güçlü bir rakip, ancak biz de kendimize güveniyoruz” dedi​.

Türkiye Hollanda'yı yenerse rakibi kim olacak, kimle eşleşecek?

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir