Türkiye gruptan 2. sırada çıkarsa son 16 rakibi Avusturya olacak - Haber Jet

Türkiye gruptan 2. sırada çıkarsa son 16 rakibi Avusturya olacak

EURO 2024 D Grubu'nun son maçında Avusturya, Hollanda'yı 3-2 mağlup ederek liderliği elde etti. Hollanda ise 4 puanla grubu üçüncü sırada tamamladı. A Milli Takımımız, Çekya karşısında alacağı beraberlik veya galibiyetle grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turunda Avusturya ile eşleşebilir.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu’nda oynanan son maçta Avusturya, Hollanda’yı 3-2 yenerek grubunu lider tamamladı ve son 16 turuna yükseldi.

TÜRKİYE 2. OLURSA RAKİBİ KİM OLUR?

EURO 2024 D Grubu son maçında Avusturya ile Hollanda karşı karşıya geldi. Mücadelede 5 gol atıldı ve maç 3-2 Avusturya’nın üstünlüğüyle sonuçlandı. Avusturya’ya galibiyeti getiren goller 6. dakikada kendi kalesine Donyell Malen, 59. dakikada Romano Schmid ve 80. dakikada Marcel Sabitzer’den geldi. Hollanda’nın gollerini ise 47. dakikada Cody Gakpo ve 75. dakikada Memphis Depay kaydetti. Bu sonuçlar Avusturya, Türkiye’nin muhtemel rakibi oldu.

Türkiye 2. olursa rakibi kim olacak, ikinci olursa rakibi kim olacak?

TÜRKİYE TURU GEÇERSE RAKİBİ KİM OLACAK?

Bu sonuçla puanını 6’ya yükselten Avusturya, Fransa’nın Polonya ile 1-1 berabere kalmasıyla birlikte grubu lider tamamladı ve son 16 turuna yükseldi. 4 puanda kalan Hollanda ise grubu üçüncü sırada tamamladı ancak en iyi üçüncüler arasına girerek üst tura çıkmayı başardı.

Türkiye gruptan çıkarsa sonraki son 16 rakibi kim?

A Milli Takımımız, F Grubu’ndaki son maçında Çekya karşısında alacağı beraberlik veya galibiyetle grubu ikinci sırada tamamlayacak ve son 16 turunda Avusturya ile eşleşecek. Bu kritik eşleşme, Türkiye’nin turnuvadaki kaderini belirleyecek.

D Grubu’nda son maçların ardından puan durumu ise şöyle oluştu:

Avusturya: 6 puan

Fransa: 5 puan

Hollanda: 4 puan

Polonya: 1 puan

Türkiye gruptan 2. çıkarsa kimle eşleşecek?

Türkiye’nin Çekya karşısında elde edeceği sonuç, milli takımımızın turnuvadaki yoluna devam etmesi için büyük önem taşıyor. Tüm gözler bu kritik maça çevrilmiş durumda.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir