Türkiye Galler’i yenerse UEFA Uluslar Ligi’ne 3 puanla başlayacak - Haber Jet

Türkiye Galler’i yenerse UEFA Uluslar Ligi’ne 3 puanla başlayacak

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında bugün Galler ile karşılaşacak. Kritik mücadele öncesi eksik oyunculara rağmen milliler, Cardiff'te 3 puan hedefliyor. Türkiye Galler’i mağlup ederse Uluslar Ligi’ne 3 puanla başlayacak.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta heyecan başlıyor. A Milli Futbol Takımı, 6 Eylül’de deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. Milli Takım, Galler’i yenerek UEFA Uluslar Ligi’ne galibiyetle başlamak istiyor.

TÜRKİYE GALLER’İ YENERSE NE OLUR?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta Türkiye, Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek. İlk sınavını Galler karşısında verecek olan milliler, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Türkiye Galler’i yenerse ne olur

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım, son hazırlıklarını tamamlayarak bu önemli mücadeleye hazır durumda. Ancak bazı eksiklikler dikkat çekiyor. Genç forvet Semih Kılıçsoy sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılırken, takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nun durumu ise belirsizliğini koruyor.

Türkiye Galler’i yener mi

Türkiye Galler’i elerse UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta ilk 3 puanını ilk maçtan almış olacak.

İlgili Haberler

TÜRKİYE GALLER’İ MAĞLUP EDERSE NE OLACAK?

Rakip Galler de grupta iddialı bir başlangıç hedefliyor. Ancak Türkiye, deneyimli oyuncu kadrosu ve genç yetenekleriyle sahadan üç puanla ayrılarak avantajlı bir başlangıç yapma amacında. Kritik Galler maçı sonrası ay-yıldızlı ekip, 9 Eylül’de İzmir’de İzlanda’yı ağırlayacak. Daha sonra 11 Ekim’de Karadağ’ı konuk edecek.

Türkiye Galler’i yenerse ne olacak

Bu süreçte alınacak puanlar, grupta zirve mücadelesi açısından büyük önem taşıyor. Millilerimiz Galler’i yenerek turnuvaya 3 puanla başlamak istiyor.

Türkiye Galler'i 1-0, 2-0, 2-1, 3-0, 3-1 yenerse ne olur

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir