Türkiye Galler ile berabere kalırsa UEFA Uluslar Ligi’ne 1 puanla başlayacak - Haber Jet

Türkiye Galler ile berabere kalırsa UEFA Uluslar Ligi’ne 1 puanla başlayacak

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında A Milli Futbol Takımı, 6 Eylül'de Cardiff'te Galler'e konuk olacak. Ay-yıldızlı ekip, zorlu deplasmandan alacağı olası bir beraberlikle UEFA Uluslar Ligi'ne 1 puanla başlayacak ve ikinci maçını bekleyecek.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi’ndeki dördüncü serüvenine bugün Cardiff’te Galler karşısında başlıyor. Vincenzo Montella yönetimindeki milliler, Galler’i yenerek gruba iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.

TÜRKİYE GALLER İLE BERABERE KALIRSA NE OLUR?

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup’ta mücadele eden A Milli Takım, gruptaki ilk maçında Cardiff Şehir Stadı’nda Galler ile karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati Türkiye saati ile 21.45. Mücadeleyi Norveçli hakem Rohit Saggi yönetecek.

Galler Türkiye maçı berabere biterse ne olur

Türkiye Galler ile berabere kalırsa sahadan 1 puanla ayrılacak. UEFA Uluslar Ligi’nde A Ligi’ne yükselmek için galibiyet almak sonraki maçlar için işimizi daha kolaylaştıracak.

Türkiye Galler ile  berabere kalırsa ne olur

GALLER TÜRKİYE MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

A Milli Takım, bu karşılaşmanın ardından 9 Eylül’de İzlanda’yı İzmir’de ağırlayacak. 11 Ekim’de Karadağ ile karşı karşıya gelecek olan milliler, grup aşamasındaki diğer maçlarını ise Kasım ayında tamamlayacak. Bugünkü karşılaşma, ay-yıldızlı ekibin gruptaki geleceği için kritik öneme sahip.

Türkiye Galler ile 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 berabere kalırsa ne olur

İlgili Haberler

Türkiye Galler maçının berabere bitmesi durumunda Türkiye, UEFA Uluslar Ligi’ne 1 puanla başlayacak.

Türkiye Galler berabere biterse ne olur

TÜRKİYE GALLER MAÇINI KAZANAMAZSA NE OLUR?

Türkiye Galler maçını kazanamazsa fikstürdeki diğer kalan 5 maçında galibiyetler arayarak bir üst lige yükselmek için çabalamaya devam edecek.

Türkiye Galler ile berabere kalırsa ne olacak, berabere biterse ne olacak

Beraberlik durumunda Türkiye, UEFA Uluslar Ligi’ne 1 puanla başlayacak ve gruptaki diğer maçlara göre sıralamadaki yeri belli olacak. Ancak milliler, sahadan 3 puanla ayrılarak hem moral kazanmak hem de grup liderliği için avantaj sağlamak istiyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir