Türkiye Çekya ile berabere kalırsa gruptan çıkmayı garantileyecek! Milliler grubu 2. sırada tamamlayacak - Haber Jet

Türkiye Çekya ile berabere kalırsa gruptan çıkmayı garantileyecek! Milliler grubu 2. sırada tamamlayacak

Türkiye, EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile berabere kalırsa grubu 2. sırada tamamlayacak ve bir üst tura çıkmayı garantileyecek. Milliler, şimdiye kadar oynadığı iki maçta bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldı.

Türkiye, EURO 2024 F Grubu’ndaki son karşılaşmasında Çekya ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maçta alacağı bir beraberlik bile millilerimizin son 16 turuna çıkması için yeterli olacak.

TÜRKİYE – ÇEKYA MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

EURO 2024 F Grubu’nda heyecan dorukta. Şu ana kadar oynanan iki maçın ardından, Portekiz 6 puanla lider durumda bulunurken, Türkiye 3 puanla 2. sırada yer alıyor. Çekya ve Gürcistan ise 1 puanla 3. ve 4. sırada yer alıyorlar.

Gözler, 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de Çekya ile oynanacak olan son grup maçına çevrildi. Bu maçta alınacak bir beraberlik, Türkiye’yi 4 puana taşıyarak grupta 2. sırada kalmasını sağlayacak ve millilerimizin üst tura çıkmasını garantileyecek.

Türkiye Çekya ile berabere kalırsa grupta çıkıyor mu, gruptan çıkmak için beraberlik yetiyor mu?

TÜRKİYE – ÇEKYA MAÇI BERABERE BİTERSE TÜRKİYE GRUPTAN ÇIKIYOR MU?

Türkiye – Çekya maçı berabere biterse Türkiye gruptan çıkar. Eğer Türkiye Çekya maçından galibiyetle ayrılırsa, grubu 6 puanla tamamlayarak büyük bir başarıya imza atacak. Ancak, mağlubiyet halinde ise gruptan çıkma şansı diğer gruplardaki maçların sonuçlarına bağlı olarak değerlendirilecek. Türkiye’nin şu ana kadar oynanan maç sonuçlarına göre grubu 3. sırada tamamlaması halinde en iyi 3. olarak son 16’ya kalması yüksek bir ihtimal.

İlgili Haberler

Türkiye Çekya maçı berabere biterse Türkiye gruptan çıkar mı, 1 puan yetiyor mu?

EURO 2024’te yoluna devam etmek isteyen Millilerimiz, bu kritik maçta taraftarlarının da desteğiyle sahadan istediği sonucu alarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Tüm gözler, 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak olan bu kritik karşılaşmada olacak.

Türkiye Çekya ile berabere kalırsa gruptan çıkar mı, Türkiye gruptan nasıl çıkar?

Spor

Türkiye Çekya ile berabere kalırsa gruptan çıkmayı garantileyecek! Milliler grubu 2. sırada tamamlayacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Gamze Derin Gamze Derin

    Türkiye Çekya maçı ne zamandı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir