Türkiye A Milli Voleybol Takımı’nın Olimpiyat maçlarını TRT spikeri Kerem Öncel anlatıyor - Haber Jet

Türkiye A Milli Voleybol Takımı’nın Olimpiyat maçlarını TRT spikeri Kerem Öncel anlatıyor

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Maçı anlatan TRT spikeri Kerem Öncel'in hakem kararlarına gösterdiği tepkiler sosyal medyada geniş yankı buldu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu’ndaki ilk maçında Hollanda’yı 3-2 mağlup etti. Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki milliler, sahada büyük bir mücadele örneği sergiledi.

TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇLARI SPİKERİ KİM?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na büyük bir heyecanla başlayan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu’ndaki ilk maçında güçlü rakibi Hollanda’yı 3-2 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Baştan sona çekişmeli geçen maçta, milliler setleri 25-23, 23-25, 25-22, 21-25 ve 15-12 sonuçlarıyla tamamladı. Özellikle son setteki performanslarıyla dikkat çeken Türkiye, kritik anlarda Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt’un etkili oyunuyla zafere ulaştı.

Maçın ardından sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri ise TRT spikeri Kerem Öncel’in hakem kararlarına gösterdiği tepkiler oldu. Maçı adeta yaşayarak anlatan TRT spikeri Kerem Öncel’in tepkisi maçı izleyenler tarafından takdir topladı.

Voleybol maçı spikeri Kerem Öncel

TÜRKİYE VOLEYBOL TAKIMININ OLİMPİYAT MAÇ TARİHLERİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu’ndaki mücadelesine 1 Ağustos’ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos’ta İtalya maçlarıyla devam edecek. Grubun zorlu rakipleri karşısında da galibiyet arayacak olan milliler, madalya hedeflerini gerçekleştirmek için sahada tüm güçleriyle mücadele edecekler.

Türkiye voleybol maç spikeri

Millilerin kadrosunda Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt gibi önemli isimler yer alıyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir