Trabzonspor St. Gallen'i yenerse UEFA Konferans Ligi'nde oynayacak! Muhtemel rakipleri belli oldu - Haber Jet

Trabzonspor St. Gallen’i yenerse UEFA Konferans Ligi’nde oynayacak! Muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Konferans Ligi play-off turu maçında bu akşam deplasmanda St. Gallen ile karşılaşacak. Bordo-mavililer İsviçre'den galibiyetle dönmesi hallinde muhtemel rakipleri de belli oldu.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında St. Gallen takımıyla karşı karşıya geliyor. Bordo-mavililer ilk maçı  d 29 Ağustos’ta olacak maçı da kazanmaları halinde UEFA Konferans Ligi’nde oynamaya devam edecek.

TRABZONSPOR ST. GALLEN’İ YENERSE MUHTEMEL RAKİPLERİ

Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi’ne devam edip etmeyeceği 22 Ağustos ve 29 Ağustos’ta İsviçreli ekip St. Gallen ile karşılaşmalarındaki sonuca göre belli olacak. Yenilmesi halinde Avrupa kupalarına veda edecek olan Trabzonspor, St. Gallen’i yenmesi halinde UEFA Konferans Ligi grup aşamasına yükselecek.

Trabzonspor St. Gallen'i yenerse rakibi kim olur

Başta 36 takımın katıldığı UEFA Konferans Liginde, lig aşamasında her takım 3’ü iç sahada ve 3’ü deplasmanda olmak üzere 6 farklı takımla maç yapar ve 36 takımlı puan tablosu oluşur. Oluşan puan tablosuna göre, ilk 8 sıradaki takım son 16, 9. ile 24. sıralar arasındaki takım eleme aşaması play-off turuna yükselir.

İlgili Haberler

Trabzonspor St. Gallen'i yenerse Avrupa Konferans Ligi'ne devam edecek

Lig aşaması yani grup aşamasına ise Play-off turu kazananı şampiyonlar yolundaki 5 takım ile play-off turu kazananı lig yolundaki 19 takımdan ve Avrupa Ligi play-off turunda elenen 12 takım karşılaşır.

Trabzonspor St. Gallen’i yenmesi halinde lig aşamasına yükselecek ve muhtemel rakipleri yapılacak kurada belli olacak.

Spor

Trabzonspor St. Gallen’i yenerse UEFA Konferans Ligi’nde oynayacak! Muhtemel rakipleri belli oldu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Görkem Görkem

    👏👏👏👏👏

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir