Trabzonspor St. Gallen'e yenilirse Avrupa kupalarına veda edecek - Haber Jet

Trabzonspor St. Gallen’e yenilirse Avrupa kupalarına veda edecek

Trabzonspor UEFA Konferans liginde Türkiye'yi temsil etmek üzere bugün deplasmanda İsviçreli ekip St. Gallen ile karşılaşıyor. Trabzonspor St. Gallen'e yenilirse Avrupa kupalarına veda etmiş olacak.

Trabzonspor UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre St. Gallen’in konuğu oluyor. Bu akşam (22 Ağustos) Kybunpark’ta oynanacak maç, TSİ 22.00’de başlayacak.

TRABZONSPOR ST. GALLEN’E YENİLİRSE NE OLUR?

154. kez Avrupa sahnesine çıkan Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play off turunda İsviçre’nin St. Gallen takımıyla karşılaşmaya hazırlanıyor. Bordo mavililer play off turunu kazanarak bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. 22 Ağustos Perşembe günü, bu akşam oynanacak maçta ev sahibi St. Gallen’e konuk olan Trabzonspor, rövanş maçını ise 29 Ağustos Perşembe günü kendi sahasında oynayacak.

Trabzonspor St. Gallen'e yenilirse ne olur

Eğer Trabzonspor, St. Gallen’e yenilirse Avrupa kupalarına veda edecek. Avrupa’da bu sezon 5. maçını oynayacak olan bordo-mavili ekip,  bu sezon Avrupa kupalarında çıktığı 4 maçın 3 gol attı kendi kalesinde ise yine 3 gol gördü.

İlgili Haberler

Trabzonspor St. Gallen’e yenilirse Avrupa kupalarına veda edecek

TRABZONSPOR ST. GALLEN’İ YENERSE RAKİBİ KİM OLACAK?

Trabzonspor, St. Gallen karşısında play off turunu geçerse, UEFA Konferans Ligi grup aşamasına yükselecek. Bordo-mavililer St. Gallen’i yendiği takdirde rakibi bir sonraki grup aşamasındaki kurada belli olacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir