Trabzonspor St Gallen’e elenirse UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden elenecek - Haber Jet

Trabzonspor St Gallen’e elenirse UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden elenecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Trabzonspor, İsviçre’nin St. Gallen takımını konuk ediyor. Trabzonspor St Gallen’e yenilirse ve elenirse UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne veda edecek.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam İsviçre temsilcisi St. Gallen’i ağırlıyor. İsviçre’de oynanan ilk maçın 0-0 sonuçlanmasının ardından, bordo-mavililer bu kritik karşılaşmada sahasında galip gelerek adını gruplara yazdırmayı hedefliyor.

TRABZONSPOR ELENİRSE NE OLUR?

Trabzonspor, İsviçre’de golsüz tamamlanan ilk maçın ardından UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam etmek için bu akşam mutlak galibiyete odaklanmış durumda. Karadeniz temsilcisi, herhangi bir galibiyette doğrudan gruplara kalırken, beraberlik durumunda maç uzatmalara gidecek ve orada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarıyla tur atlayan ekip belirlenecek. Ancak St. Gallen’in galibiyeti Trabzonspor’un Avrupa macerasını sona erdirecek.

Trabzon elenirse ne olur

TRABZONSPOR GALLEN’E YENİLİRSE NE OLUR?

Trabzonspor, Avrupa kupaları play-off turlarında daha önce 9 kez sahne aldı ve bu mücadelelerin sadece 3’ünde gruplara kalmayı başardı. Bordo-mavililer, St. Gallen’i elemesi halinde bu sezon ilk kez uygulanacak 36 takımlı UEFA Konferans Ligi grup formatında yer alma hakkı kazanacak​.

TS St Gallen’e elenirse yenilirse ne olur

İlgili Haberler

Temsilcimiz Trabzonspor eğer St Gallen’e yenilirse yani Konferans Ligi’nden elenirse bu sezonki Avrupa macerası erken sona erecek.

Bordo-mavililerde sakatlıkları devam eden Anthony Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen forma giyemeyecek. Buna karşın, ilk maçta cezalı olan Pedro Malheiro ve Eren Elmalı takımdaki yerlerini alabilecek. Teknik direktör Abdullah Avcı, takımının Avrupa’da ilerlemesi adına her şeyi yapacaklarını belirterek, taraftar desteğinin önemine vurgu yaptı. St. Gallen karşısında Trabzonspor, Papara Park’ta taraftarının yarattığı baskılı atmosferden faydalanarak galip gelmeyi planlıyor.

Trabzonspor St Gallen’e yenilirse ne olur

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir