Trabzonspor Rapid Wien ile berabere kalırsa UEFA Avrupa Ligi’ne veda edip Konferans Ligi’ne düşecek - Haber Jet

Trabzonspor Rapid Wien ile berabere kalırsa UEFA Avrupa Ligi’ne veda edip Konferans Ligi’ne düşecek

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Rapid Wien'e konuk oluyor. İlk maçı 1-0 kaybeden bordo-mavililer, turu geçmek için mutlak galibiyete ihtiyaç duyuyor. Trabzonspor Rapid Wien maçı berabere biterse veya yenilgi durumunda, Avrupa Ligi’ne veda ederek UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam edecek.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında, Avusturya’nın köklü kulüplerinden Rapid Wien ile karşı karşıya geliyor. İlk maçı evinde 1-0 kaybeden Trabzonspor, bu kritik maçta turu geçebilmek için galibiyet arayacak.

RAPİD WİEN TRABZONSPOR  MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

İlk maçta evinde beklenmedik bir yenilgi alan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki geleceğini belirleyecek olan bu zorlu rövanş mücadelesine büyük bir önem veriyor.

Rapid Wien Trabzonspor maçı berabere biterse ne olur, kim elenir

Teknik direktör Abdullah Avcı ve öğrencileri, deplasmanda en az iki farkla galip gelmeleri halinde tur atlayarak UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek. Ancak, olası bir beraberlik veya yenilgi, bordo-mavililerin bu kulvardaki mücadelesine son verecek ve Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde devam etmek zorunda kalacak.

Trabzonspor Rapid Wien ile berabere kalırsa ne olur, kim elenir

İlgili Haberler

RAPİD WİEN TRABZONSPOR MAÇI 0-0, 1-1, 2-2 BİTERSE NE OLUR?

Trabzonspor Rapid Wien deplasmanında turu geçmek için 2 farklı galibiyetle sahadan ayrılmak zorunda. Tek farklı galibiyet durumunda maç uzatmalara gidecek. Eğer Trabzonspor Rapid Wien ile 0-0, 1-1, 2-2 gibi skorlarla beraber kalırsa UEFA Avrupa Ligi’nden elenecek.

TS Rapid Wien ile berabere kalırsa eleniyor mu, turu geçiyor mu

Maç, 15 Ağustos Perşembe günü Türkiye saati ile 19.00’da Allianz Stadyumu’nda oynanacak ve Litvanyalı hakem Manfredas Lukjancukas tarafından yönetilecek.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir