Trabzonspor Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar - Haber Jet

Trabzonspor Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'a konuk oluyor. Trabzonspor Beşiktaş maçı şifresiz olarak beIN Sports 1'de ekrana gelecek. Bugün 20.00'de oynanacak maçı şifresiz veren yabancı kanallar da bulunuyor.

15 Eylül Pazar günü Trabzonspor Beşiktaş maçıyla Süper Lig 5. haftası noktalanacak. Papara Park’ta oynanacak karşılaşma 20.00’de başlayacak. Trabzonspor Beşiktaş maçını şifresiz olarak Türkiye’de beIN Sports 1 kanalında ekrana gelecek.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Şenol Güneş yönetiminde ilk maçına çıkacak Trabzonspor, Beşiktaş karşısındaki ilk maçından galibiyetle dönmek istiyor. Trabzonspor sahasına konuk olan Beşiktaş ligde oynadığı son 3 müsabakayı kazandı ve haftaya puan ve averajla 3. sıradan giriş yaptı.

Trabzonspor Beşiktaş şifresiz veren kanallar

Trabzonspor ise bu sezon oynadığı 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. İkinci haftayı bay geçen bordo mavililer 3. haftadaki maçı ise Avrupa kupaları nedeniyle ertelenmişti. 5. kez Trabzonspor’un başına geçen Güneş, 2015-2019 ve 2022-2023 Beşiktaş’ta görev yaptı.

Trabzonspor Beşiktaş maçı Türkiye’de sadece beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Başka herhangi bir kanalda canlı yayınlanmayacak maçı beIN Sports üyeliği oluşturularak maç şifresiz ve canlı izlenebilir.

Trabzonspor Beşiktaş şifresiz veren kanallar

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR

Türkiye’de beIN Sports 1’de canlı olarak yayınlanacak Trabzonspor Beşiktaş maçı yurt dışındaki taraftarlı tarafından bazı yabancı şifresiz kanallar üzerinden yayınlanacak. Trabzonspor Beşiktaş maçını şifresiz veren yabancı kanallar:

Trabzonspor Beşiktaş şifresiz veren beIN Sports 1

İlgili Haberler

beIN Sports MENA 6

beIN Sports Max 7

BT Sport Extra Red Button

OTE Sport 7 HD

Supersport Maximo 1

Viasat Xtra 3

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir