Tabii Spor canlı Real Madrid Stuttgart maçını yayınlıyor - Haber Jet

Tabii Spor canlı Real Madrid Stuttgart maçını yayınlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Stuttgart arasındaki mücadele, bu akşam saat 22:00'de Tabii Spor'da canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Tabii premium üyeleri reklamsız izleyebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yeni sezonunda Real Madrid, Alman ekibi Stuttgart’ı ağırlıyor. İlk defa bu sezon lig usulü oynanan turnuvanın bu önemli maçı, Tabii Spor’un dijital platformu üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

TABİİ SPOR CANLI İZLE

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan verici bir karşılaşmaya sahne olacak Real Madrid – Stuttgart mücadelesi, bu akşam saat 22:00’de başlayacak ve Tabii Spor’dan canlı yayınlanacak.

Tabii Spor canlı izle

Real Madrid, Santiago Bernabéu Stadyumu’nda oynanacak bu maçta galibiyet için sahaya çıkacak. Maçın hakemi ise Halil Umut Meler olacak. Tabii premium üyeleri, bu karşılaşmayı canlı izleme ayrıcalığının yanı sıra, 24 saat geri alma ve çevrimdışı izleme özelliklerinden de faydalanabilecek.

Tabii Spor canlı

TABİİ SPOR NASIL İZLENİR?

Tabii Spor izlemek için Tabii premium üyeliği gerekmektedir. Tabii premium üyeliği aylık 99 TL olup, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını da içeren geniş bir spor içeriği sunuyor.

Tabii Spor nasıl izlenir

İlgili Haberler

Tabii Spor’u telefondan, tabletten, bilgisayardan veya Smart TV özelliği bulunan televizyonlardan izleyebilirsiniz. Dilerseniz telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan Tabii Spor’u açarak televizyonunuza maç yayınlarını yansıtıp büyük ekranda maç keyfini yaşayabilirsiniz.

Tabii Spor hangi kanal

TABİİ SPOR FREKANS

Tabii Spor’un frekans bilgileri bulunmamaktadır. Çünkü Tabii Spor uydu üzerinden değil internet üzerinden canlı yayın yapmaktadır. Tabii resmi internet sitesi üzerinden üyelik oluşturarak herhangi bir frekans ayarı vs yapmadan Tabii Spor kanalını canlı izleyebilirsiniz.

Tabii Spor hangi kanal

TABİİ SPOR NEREDEN İZLENİR?

Tabii Spor, Tabii’nin resmi internet sitesinden yani www.tabii.com’dan izlenebilmektedir. Tabii premium üyeliği oluşturarak sınırsınız bir şekilde Tabii Spor canlı yayınlarını izleyebilirsiniz.

Tabii Spor Real Madrid maçı canlı izle

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir