Tabii Spor 1 canlı Atletico Madrid Leipzig maçını yayınlıyor - Haber Jet

Tabii Spor 1 canlı Atletico Madrid Leipzig maçını yayınlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid, Leipzig'i Wanda Metropolitano'da ağırlıyor. Kritik karşılaşma bu akşam saat 22.00'de başlayacak ve Tabii Spor 1 ekranlarında, premium üyeler için canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi heyecanı, bu akşam oynanacak Atletico Madrid – Leipzig maçıyla devam ediyor. İspanyol ekibi Atletico Madrid, evinde Almanya temsilcisi Leipzig’i ağırlarken, futbolseverler bu kritik mücadeleyi Tabii Spor 1’den canlı izleyebilecek.

TABİİ SPOR 1 CANLI İZLE

Diego Simeone’nin liderliğindeki Atletico Madrid, La Liga’daki başarılı başlangıcını Şampiyonlar Ligi’ne de taşımak istiyor. İspanyol ekibi, grubun ilk haftasında evinde Leipzig’i konuk edecek.

Atletico Madrid, bu sezon La Liga’da 3 galibiyet ve 2 beraberlikle güçlü bir performans sergiledi. Takımın hücum hattındaki etkili oyuncusu Antoine Griezmann, 2 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çekiyor.

Tabii Spor 1 canlı izle, Tabii Spor 1 nasıl izlenir

Leipzig ise Bundesliga’da 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmiş durumda. Marco Rose yönetimindeki Alman temsilcisi, güçlü rakibinden puan ya da puanlar almayı hedefliyor.

Tabii Spor 1 canlı yayın ile ekranlara gelecek olan Atletico Madrid Leipzig Şampiyonlar Ligi maçı, Tabii premium üyelerine açık olacak.

İlgili Haberler

Atletico Madrid Leipzig nerede izlenir

TABİİ SPOR 1 NASIL İZLENİR?

Atletico Madrid Leipzig maçı, Madrid’deki Wanda Metropolitano Stadyumu’nda oynanacak ve karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Yardımcıları ise Branislav Hancko ve Jan Pozor olacak. Saat 22.00’de başlayacak olan bu zorlu mücadele Tabii Spor 1 üzerinden premium üyelikle canlı olarak izlenebilecek.

Atletico Madrid Leipzig maçını veren yabancı kanallar

ATLETİCO MADRİD LEİPZİG NEREDE İZLENİR?

Atletico Madrid Leipzig maçı Tabii Spor 1 kanalından canlı olarak izlenebilir. Ancak Atletico Madrid Leipzig maçını canlı izleyebilmeniz için Tabii premium üyesi olmanız gerekir. Ayda 99 TL’ye Tabii premium üyeliğinizi Tabii resmi internet sitesinden oluşturarak Atletico Madrid Leipzig ve diğer Avrupa maçlarını canlı izleyebilirsiniz.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir