Steph Furry’nin Hollanda-Türkiye maç tahmini merakla bekleniyor! Avusturya-Türkiye maç tahmini doğru çıkmıştı - Haber Jet

Steph Furry’nin Hollanda-Türkiye maç tahmini merakla bekleniyor! Avusturya-Türkiye maç tahmini doğru çıkmıştı

Sosyal medya fenomeni EURO 2024 maçlarını bilen, maç tahmini yapan köpek Steph Furry, Türkiye'nin Avusturya'ya karşı 2-1 galip geleceğini doğru tahmin etti. Şimdi herkes, Hollanda-Türkiye maçı için yapacağı tahmini merakla bekliyor.

Sosyal medya fenomeni köpek Steph Furry, futbol maçlarının sonucunu tahmin etme yeteneği ile tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Türkiye’nin Avusturya karşısında 2-1 galip geleceğini doğru tahmin eden Furry, Hollanda-Türkiye maçı için de tahminde bulunacak.

STEPH FURRY HOLLANDA – TÜRKİYE TAHMİNİ

Steph Furry, futbol maçlarının sonucunu burnuyla bir topu kazanan ülkenin bayrağının bulunduğu sepete atarak belirliyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye ve Avusturya arasında oynanan maç için 2-1’lik Türkiye galibiyeti tahmininde bulunan Furry, bu tahminiyle maç sonucunu doğru bildi. Türkiye, Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Şimdi ise gözler, Furry’nin Hollanda-Türkiye maçı için yapacağı tahmine çevrildi. Steph Furry’nin bu maç için yapacağı tahmin, maçın sonucunu daha da heyecanlı hale getirecek.

Steph Furry Hollanda Türkiye tahmini! Avusturya maçını bilen köpek Furry Türkiye Hollanda maçı tahmini ne?

MAÇ SONUÇLARINI TAHMİN EDEN KÖPEK: STEPH FURRY

Steph Furry’nin daha önceki tahminleri arasında Real Madrid’in Borussia Dortmund’a karşı Şampiyonlar Ligi finalini kazanacağı da bulunuyor.

Bu tahmini de doğru çıkan Furry, futbol dünyasında fenomen haline geldi​.

SporTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir