Sarıyer SK yeni teknik direktörü Mustafa Sarıgül İstanbul doğumlu - Haber Jet

Sarıyer SK yeni teknik direktörü Mustafa Sarıgül İstanbul doğumlu

Sarıyer SK yeni teknik direktörü Mustafa Sarıgül oldu. Mustafa Sarıgül teknik direktör kariyeri, görev yaptığı takımlar, doğum yeri gibi biyografisi gündeme geldi. İstanbul doğumlu olan Sarıgül daha önce Esenler, Osmaniyespor, Arnavutköy takımlarını çalıştırdı.

Sarıyer SK yeni teknik direktörü Mustafa Sarıgül oldu. Mustafa Sarıgül teknik direktör kariyeri gündeme geliyor.

MUSTAFA SARIGÜL TEKNİK DİREKTÖR KİMDİR?

Teknik direktör Mustafa Sarıgül, 10 Temmuz 1972 tarihinde İstanbul’da doğdu. 52 yaşındaki Mustafa Sarıgül teknik direktör kariyerine 2006 yılında Pendikspor Yardımcı Antrenörü olarak başladı. Daha sonra Darıca, Balıkesirspor, Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor ve Göztepe’de yardımcı olarak kariyerine devam etti.

İstanbul BB Altyapı’da teknik direktör, İstanbul BBSK’da Altpapı Koordinatörü olarak görev aldı.

Ardından 2019 yılında 24 Erzincanspor teknik direktörü olarak görev almaya başlayan Sarıgül, sırasıyla Düzcespor, Osmaniyespor FK, E. Erokspor, 68 Aksarau Bld, Van Spor FK ve son olarak Arnavutköy Belediye takımlarını çalışırdı.

İlgili Haberler

Mustafa Sarıgül teknik direktör kimdir
Mustafa Sarıgül teknik direktör kimdir

SARIYER TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM?

Sarıyer Spor Kulübü teknik direktörü Mustafa Sarıgül oldu. Sarıyer yeni teknik direktörünü, “Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Mustafa Sarıgül ve ekibi ile anlaşma sağlamıştır. Tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, kendilerine başarılar dileriz.” sözleriyle duyurdu.

Mustafa Sarıgül teknik direktör

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir