Samsunspor Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar yayınlandı! Bein Sports’tan canlı yayınlanacak - Haber Jet

Samsunspor Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar yayınlandı! Bein Sports’tan canlı yayınlanacak

Fenerbahçe, 20 Ekim Pazar günü Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Samsunspor Fenerbahçe maçı Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Türkiye'de şifresiz veren kanallar arasında yabancı yayınlar yer alıyor.

Fenerbahçe, 20 Ekim Pazar günü Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Maç, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak ve Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Samsun Fenerbahçe maçını veren şifresiz yabancı kanallar

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Fenerbahçe, 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 16 puanla 4. sırada yer alırken, Samsunspor 6 galibiyet ve 2 yenilgi ile 18 puanla 2. sırada bulunuyor. Fenerbahçe, son 3 deplasman maçını gol yemeden kazanmayı hedefliyor.

Samsun Fener maçını hangi kanal veriyor

Türkiye’de Bein Sports kullanıcıları Samsunspor – Fenerbahçe maçını şifresiz olarak izleyebilecek. Maçı Bein Sports kullanıcısı olmayanlar ise şifreli yayından dolayı izleyemeyecek.

İlgili Haberler

Samsunspor Fenerbahçe maçı kaçak canlı maç yayın izle linki, güvenli değildir

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Samsunspor Fenerbahçe maçını yurt dışındaki futbolseverler, bulundukları ülkeye göre farklı kanallardan izleyebilecekler. Örneğin, Hollanda’da Ziggo Sport, Hırvatistan’da Sport Klub ve Japonya’da DAZN üzerinden maç yayını yapılacak.

Samsun Fenerbahçe kaçak yayın

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE NEREDE İZLENİR?

Samsunspor Fenerbahçe maçını Türkiye’den şifresiz izlemek mümkün değil. Maçın yayın hakkı beIN Media Group’a aittir. Bu nedenle, Samsunspor Fenerbahçe maçını şifresiz olarak Bein Sports üyesi olarak Bein Sports kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir