Ruanda Nijerya canlı Sport TV2'de yayınlanıyor! Osimhen kadroda - Haber Jet

Ruanda Nijerya canlı Sport TV2’de yayınlanıyor! Osimhen kadroda

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen’in forma giydiği Nijerya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Ruanda ile karşılaşıyor. Türkiye’de canlı yayınlanmayan bu kritik mücadele, Portekiz'deki Sport TV2’den canlı izlenebilecek.

Nijerya, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri 2. Grup maçında bugün Ruanda ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen de bu önemli maçta sahaya çıkacak. Nijerya’nın ilk grup maçında gösterdiği başarılı performansın ardından gözler bir kez daha Osimhen’in üzerinde olacak.

RUANDA NİJERYA CANLI İZLE

Nijerya Milli Takımı, elemelerdeki ilk maçında Benin’i 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmiş ve bu maçta Osimhen de bir gol kaydetmişti. Şimdi ise takım, grubun ikinci maçında Ruanda karşısına çıkacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 16.00’da başlayacak ve Amahoro Stadyumu’nda oynanacak.

Ruanda Nijerya canlı izle

Türkiye’den Ruanda Nijerya maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler için kötü haber var. Ruanda Nijerya maçı Türkiye’deki kanallarda yayınlanmıyor. Ruanda Nijerya maçı canlı izlemek isteyenler, sadece Portekiz’in ünlü spor kanalı Sport TV2’den canlı olarak izleyebilecekler.

Ruanda Nijerya maçı izle

RUANDA NİJERYA MAÇI İZLE

Ruanda Nijerya maçı, sadece Nijerya’nın grup mücadelesi açısından değil, Osimhen’in Galatasaray’a transfer olduktan sonraki performansını izlemek isteyen taraftarlar için de büyük önem taşıyor. Özellikle son maçta attığı gol ile formda olduğunu gösteren Osimhen’in bu karşılaşmada da dikkat çeken bir performans sergilemesi bekleniyor.

Nijerya maçı canlı izle

Ruanda Nijerya maçı sadece Sport TV2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Osimhen’in Nijerya maçındaki performansını Sport TV2’den canlı seyredebilirsiniz.

Sport TV2 canlı

İlgili Haberler

SPORT TV2 CANLI

Sport TV2, Portekiz merkezli bir spor kanalıdır. Sport TV2’de Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Konferans Ligi, UEFA Uluslar Ligi, Afrika Kupası, Serie A, Ligue 1 gibi turnuva ve liglerin maçları yayınlanmaktadır.

Sport TV2 Nijerya maçı canlı yayın izle

Bugün oynanacak olan Ruanda Milli Futbol Takımı ile Nijerya Milli Futbol Takımı arasındaki maç canlı yayın ile Sport TV2’den izlenebilecek.

Nijerya Milli Futbol Takımı canlı izle

Sport TV2 kanalı Türkiye saati ile 16.00’da Ruanda Nijerya maçı canlı yayında olacak.

Ruanda Nijerya maçı canlı

Sport TV2 canlı yayınları üzerinden Nijerya’nın bütün maçların takip edebilirsiniz. Yarınki Sport TV2 yayın akışına göre 16.00’daki Ruanda – Nijerya canlı yayınından sonra 21.45’te İngiltere – Finlandiya UEFA Uluslar Ligi maçı yayınlanacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir