Ronaldo ile fotoğraf çektirdiği için men cezası alan 10 yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel takımında oynadı - Haber Jet

Ronaldo ile fotoğraf çektirdiği için men cezası alan 10 yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel takımında oynadı

Ronaldo ile fotoğraf çektirmek için sahaya atlayan Berat Uluğ'nun bu hareketi hem büyük bir cesaret hem de kuralların ihlali olarak değerlendirildi. Küçük çocuğa kural ihlali sebebi ile UEFA tarafından ceza verildi. Minik taraftarın bu davranışı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve ceza ise tepki çekti.

UEFA Euro 2024 şampiyonasında Türkiye-Portekiz maçı sırasında sahaya atlayarak Ronaldo ile selfie çeken 10 yaşındaki Berat Uluğ’a ceza verdi.

F Grubu’nda Türkiye, Portekiz’e 3-0 yenildiği maçta, 5 taraftar sahaya atladı. Bunlardan biri olan Berat, Ronaldo ile fotoğraf çekmeyi başardı.

Ancak UEFA, sahaya izinsiz girmenin stadyum kurallarını ihlal ettiğini belirterek Berat’ı EURO 2024’teki tüm maçlardan men etti. Berat’ın yaşı küçük olduğu için suç duyurusunda bulunulmadı.

Ronaldo Ile Fotoğraf çektirdiği Için Men Cezası Alan 10 Yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel Takımında Oynadı

BERAT ULUĞ KİMDİR?

Berat Uluğ, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Portekiz arasındaki karşılaşmada sahaya atlayarak Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektiren 10 yaşındaki Türk asıllı minik taraftardır.

Almanya’nın KSV Hessen Kassel takımının alt yaş gruplarında futbol oynayan Berat, futbol tutkusunu ve hayranlığını bu cesur hareketiyle tüm dünyaya göstermiştir.

Ronaldo ile fotoğraf çektirdiği için men cezası alan 10 yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel takımında oynadı 2

BERAT ULUĞ CEZA MI YEDİ?

UEFA, sahaya izinsiz girmenin stadyum kurallarının ciddi bir ihlali olduğunu belirterek, Berat Uluğ’a ağır bir ceza verdi.

10 yaşındaki Berat, EURO 2024’teki tüm maçlardan men edildi.

Ronaldo ile fotoğraf çektirdiği için men cezası alan 10 yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel takımında oynadı 3

Yaşı küçük olduğu için herhangi bir suç duyurusunda bulunulmadı, ancak UEFA, stadyum güvenliğinin önemini vurgulamak amacıyla bu tür davranışlara karşı sıfır tolerans politikası uyguladığını ifade etti.

UEFA yetkilisi, Express’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sahaya herhangi bir şekilde girilmesi stadyum kurallarının ihlali anlamına gelir ve stadyumdan ihraç edilmeye, tüm turnuva maçlarından men edilmeye ve izinsiz giriş için resmi suç duyurusunda bulunulmasına neden olur. 12 yaşından küçükler için herhangi bir cezai sorumluluk söz konusu değildir, ancak eşlik eden yetişkin, çocuğun biletleme hüküm ve koşullarına uygun olarak stadyum kurallarına uymasını sağlamaktan sorumludur”

Ronaldo Ile Fotoğraf çektirdiği Için Men Cezası Alan 10 Yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel Takımında Oynadı

RONALDO İLE FOTOĞRAF ÇEKTİREN BERAT ULUĞ

EURO 2024’te Türkiye-Portekiz maçında sahaya giren Berat Uluğ, Cristiano Ronaldo ile selfie çekerek büyük bir hayranlık ve cesaret gösterisi yaptı.

Bu anlar sosyal medyada viral olurken, Berat dünya çapında ilgi odağı oldu.

Ancak UEFA yetkilileri bu davranışı karşılıksız bırakmadı ve Berat’a EURO 2024’teki tüm maçlardan men cezası verildi.

Ronaldo ile fotoğraf çektirdiği için men cezası alan 10 yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel takımında oynadı 4

Berat’ın babası Çetin Uluğ, oğlunun “Tuvalete gidiyorum” diyerek yanından ayrıldığını ve bir anda yedek kulübesinin çatısında göründüğünü belirtti.

Baba Uluğ, “Onu bir anda yedek kulübesinin çatısında gördüm ve koşmaya başladı” diyerek o anki şaşkınlığını dile getirdi.

Ronaldo ile fotoğraf çektirdiği için men cezası alan 10 yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel takımında oynadı 5

BERAT ULUĞ KAÇ YAŞINDA?

Berat Uluğ, 10 yaşında genç bir futbol tutkunudur.

Küçük yaşına rağmen büyük bir cesaret örneği gösteren Berat, sahaya girip Ronaldo ile fotoğraf çekerek tüm dünyanın dikkatini çekmiştir.

Berat’ın yaşı, onun bu davranışının ciddiyetini azaltmamakla birlikte, UEFA’nın bu konuda aldığı kararlara uymak zorunda olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Ronaldo ile fotoğraf çektirdiği için men cezası alan 10 yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel takımında oynadı 6

BERAT ULUĞ NERELİ?

Berat Uluğ, Almanya’da yaşayan Türk asıllı bir futbolcudur.

KSV Hessen Kassel takımının alt yaş gruplarında futbol oynayan Berat, küçük yaşına rağmen futbol alanında başarı göstermiştir.

SporDünyaGündemTrend

Ronaldo ile fotoğraf çektirdiği için men cezası alan 10 yaşındaki Berat Uluğ, Hessen Kassel takımında oynadı” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Akif Akif

    Ronaldo ile fotoğraf çektirmenin de bir bedeli var, bedel ödendi

    Yanıtla
  • Doruk Doruk

    Tamam kural kuraldır ama küçücük çocuğu da maçtan men etmek ne kadar etik onu da bilemedim doğrusu

    Yanıtla
  • Tunahan Tunahan

    Berat Uluğ gururumuzdur 😀 Olsun çekmiş fotoğrafı ne olacak

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir