Roland Sallai uçak takip kodu! Bu akşam İstanbul’da - Haber Jet

Roland Sallai uçak takip kodu! Bu akşam İstanbul’da

Galatasaray, Freiburg’un Macar sağ kanat oyuncusu Roland Sallai’yi transfer etti. Sarı-kırmızılılar, 27 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalarken, transferin bedeli 6 milyon euro olarak belirlendi. Sallai bu akşam uçak ile İstanbul’a gelecek.

Galatasaray, uzun süredir kanat arayışlarını sürdürdüğü transfer sezonunda son hamlesini Freiburg forması giyen Roland Sallai ile yaptı. Transfer döneminin kapanmasına saatler kala, sarı-kırmızılılar Macar oyuncuyu renklerine bağladı.

SALLAİ UÇAK KODU NE?

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, sağ kanat pozisyonu için Macaristan Milli Takımı oyuncusu Roland Sallai’yi kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibi Freiburg’da 37 maça çıkan ve 8 gol, 4 asistlik performans sergileyen Sallai, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.

6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen oyuncunun maliyeti, Galatasaray tarafından üç yıl boyunca taksitler halinde ödenecek.

Rolland Sallai uçak kodu

Sallai bu akşam İstanbul’a gelecek. Ancak henüz uçak kodu belli değil. Canlı uçak takibi üzerinden Roland Sallai’nin uçağını takip etmek isteyen taraftarların bir süre daha beklemesi gerekiyor.

İlgili Haberler

Sallai uçak kodu

ROLAND SALLAİ UÇAK TAKİBİ KODU

Sarı-kırmızılıların 27 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı. Roland Sallai’nin bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor ve futbolcunun uçak takip kodu ilerleyen saatlerde açıklanacak.

Rolland Sallai canlı uçak takibi

Sallai’nin uçak takip kodu belli olduğunda ilk olarak Haber Jet’te yer alacak. Haberimizi ilerleyen saatlerde ziyaret ederek uçak kodunu öğrenebilirsiniz.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir