Real Madrid Atalanta Süper Kupa maçı TRT 1’de şifresiz olarak yayınlanacak - Haber Jet

Real Madrid Atalanta Süper Kupa maçı TRT 1’de şifresiz olarak yayınlanacak

Real Madrid ile Atalanta, UEFA Süper Kupa 2024'te karşı karşıya gelecek. Real Madrid Atalanta maçı TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek.

UEFA Süper Kupa 2024, Avrupa futbolunun iki devini karşı karşıya getiriyor. Real Madrid, Polonya’nın başkenti Varşova’daki Narodowy Stadı’nda İtalyan temsilcisi Atalanta ile kozlarını paylaşacak.

REAL MADRİD ATALANTA MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Real Madrid Atalanta Süper Kupa maçı, Türkiye saatiyle 22.00’de TRT 1, TRT Radyo 1 ve tabii platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid, bu yıl UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak tarihindeki 15. Avrupa zaferine ulaştı ve şimdi hedefinde altıncı UEFA Süper Kupa’yı kazanarak rekor kırmak var. Bu başarı, İspanyol devini, beşer kez bu kupayı kazanan Barcelona ve Milan’ın önüne geçirerek tarihte en fazla Süper Kupa kazanan takım yapacak.

Real Madrid Süper Kupa maçı hangi kanalda

Atalanta ise geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’ni kazanarak büyük bir çıkış yakaladı ve ilk kez Süper Kupa’da mücadele edecek. Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, İtalyan futbol tarihine geçmek için sahaya çıkacak. Atalanta, Real Madrid ile daha önce oynadığı iki karşılaşmayı kaybetti, ancak bu kez tarihlerinde bir ilki gerçekleştirme arzusuyla dolular.

Real Madrid Atalanta maçını hangi kanal veriyor

REAL MADRİD ATALANTA MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Real Madrid Atalanta maçı, Varşova’daki 58.500 kişi kapasiteli Narodowy Stadı’nda oynanacak ve Avrupa’nın dört bir yanından futbolseverler bu büyük karşılaşmaya kilitlenecek. TRT 1 frekans bilgilerini güncelleyerek, bu tarihi mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Real Madrid Atalanta Süper Kupa maçı hangi kanalda, TRT 1 şifresiz mi

TRT 1 Güncel Frekans Bilgileri

  • Uydu: TÜRKSAT 4A
  • Frekans: 11794
  • Polarizasyon: V Dikey
  • Sembol Oranı: 30.000
  • FEC: ¾

REAL MADRİD ATALANTA NEREDE İZLENİR?

Real Madrid Atalanta maçı TRT 1’den canlı olarak izlenebilecek. TRT 1 frekans bilgileriniz güncel ise eğer Real Madrid Atalanta Süper Kupa maçını TRT 1’den şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Real Madrid Atalanta maçını hangi kanal veriyor

UEFA AVRUPA SÜPER KUPA MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Avrupa Süper Kupa maçı bu yıl Real Madrid ile Atalanta arasında oynanacak. Bu akşam oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçı finalini TRT 1 verecek.

Spor

Real Madrid Atalanta Süper Kupa maçı TRT 1’de şifresiz olarak yayınlanacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Rana Rana

    Real Madrid kadrosunda kimler olacak

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir