Paralimpik Oyunları açılışı TRT Spor Yıldız'da! Bayrağımızı Sevilay Öztürk ve Mahmut Bozteke taşıyacak - Haber Jet

Paralimpik Oyunları açılışı TRT Spor Yıldız’da! Bayrağımızı Sevilay Öztürk ve Mahmut Bozteke taşıyacak

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paralimpik Oyunları'nda bayrağımızı taşıyacak isimleri duyurdu. Açılış seremonisine kısa süre kala takip edilecek kanallar da merak konusu oldu. 2024 Paralimpik Oyunları hangi kanalda, sorusunun cevabına dair merak edilenleri derledik.

2024 Paris Paralimpik Oyunları’nın açılışına saatler kala açılış töreninde Türk bayrağını taşıyacak sporcular belli oldu. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın ardından Paralimpik Oyunları’nı da takip edecek sporseverler maçların hangi kanalda yayınlanacağını merak ediliyor.

PARALİMPİK OYUNLARI AÇILIŞI HANGİ KANALDA?

2024 Paris Olimpiyatları’nın açılışı seremonisine sayılı saatler kalmışken bu ana canlı şahitlik etmek isteyen izleyiciler hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Şampiyon sporcular milli yüzücü Sevilay Öztürk ve milli tekvandocu Mahmut Bozteke’nin bayrağımızı taşıyacağı özel anları saat 15:00 itibarıyla TRT Spor Yıldız kanalından takip edebilirsiniz.

Paralimpik Oyunları açılış töreni hangi kanalda

Concorde Meydanı’nda gerçekleşecek açılış töreninde kafilenin en önünde bayrak taşıyıcılar yer alacak. Olimpiyat Oyunları gibi Paralimpik Oyunlar’ı açılış töreni statta değil Paris’in meydanlarında gerçekleşecek.

2024 Paris Paralimpik Oyunları hangi kanalda izlenir

İlgili Haberler

PARALİMPİK OYUNLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

28 Ağustos Çarşamba günü başlayacak olan müsabakalar, 8 Eylül’de sona erecek. 15 farklı branşla katılan Türkiye Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda rekor olan 94 sporcuyla katıldı.

2024 Paralimpik Oyunları ne zaman başlıyor

PARALİMPİK OYUNLARI HANGİ KANALDA İZLENİR?

Paralimpik Oyunları’nı ekranlardan takip etmek isteyen sporseverler hangi kanaldan izleyebileceğini araştırıyor. Yaz Olimpiyatları’nda olduğu gibi paralimpik milli sporcularımızın mücadelesi TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edilecek.

29 Ağustos tarihinde başlayacak müsabakaların saatleri TRT Spor yayın akışında belli oluyor.

Spor

Paralimpik Oyunları açılışı TRT Spor Yıldız’da! Bayrağımızı Sevilay Öztürk ve Mahmut Bozteke taşıyacak” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir