Osimhen’in neden kadro dışı bırakıldığı belli oldu - Haber Jet

Osimhen’in neden kadro dışı bırakıldığı belli oldu

Napoli'nin yıldız golcüsü Victor Osimhen, Al-Ahli'ye transferi son anda gerçekleşmeyince kulübüyle sorunlar yaşadı. Yaşanan kriz sonrası oyuncu kadro dışı bırakıldı.

Napoli’nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli’ye transferi son gün iptal olunca kulübüyle büyük bir kriz yaşadı. Napoli’nin oyuncuya karşı yaptırımları, Osimhen’in kadro dışı kalmasına ve formasını kaybetmesine yol açtı.

OSİMHEN NEDEN KADRO DIŞI BIRAKILDI?

Victor Osimhen’in Al-Ahli’ye transferi, Napoli’nin son dakikada 5 milyon euro daha talep etmesiyle gerçekleşmedi. Suudi Arabistan ekibi, yıldız oyuncu için 80 milyon euro ödemeye hazırdı, ancak Napoli’nin son anda yaptığı ek talep transferi engelledi. Bu durum, Osimhen’in hem kendisi hem de menajeri tarafından büyük bir öfkeyle karşılandı. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ve sportif direktör Giovanni Manna ile yapılan gergin telefon görüşmeleri sonrasında oyuncunun kulüple ilişkisi bozuldu.

Osimhen neden kadro dışı

Osimhen, Napoli’nin Antonio Conte yönetimindeki takımında kadro dışı bırakıldı ve 9 numaralı forması, yeni transfer Romelu Lukaku’ya verildi.

Osimhen neden kadro dışı bırakıldı

İlgili Haberler

OSİMHEN NAPOLİ’DE NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Bu gelişme, Napoli’nin Osimhen’e yönelik disiplin önlemlerinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Yıldız futbolcunun, Al-Ahli’ye transfer olsaydı dört sezon boyunca yıllık 40 milyon euro kazanacağı bildiriliyor​.

Osimhen Napoli'de ne oldu, olayı ne, neden kadro dışı kaldı

OSİMHEN NAPOLİ’DEN NEDEN AYRILDI?

Victor Osimhen yaşanan olaylardan sonra kadro dışı bırakıldı ve takımdan ayrılmaya karar verdi. Galatasaray UEFA listesinin verilmesine son 1 gün kala Napoli ile Osimhen transferi için görüştü ve oyuncuyu 1 yıllığına kiraladı.

Osimhen Napoli'den neden ayrıldı

Spor

Osimhen’in neden kadro dışı bırakıldığı belli oldu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Tuğra Gemalmaz Tuğra Gemalmaz

    Çok iyi sporcu ama

    Yanıtla
  • Ziyaretci Ziyaretci

    Oyuncu başka bir klüp ile anlasttığında direkt serbest kalir maddesi varmis boyle birsey varmi ya gs oyuncak takimmi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir