Osimhen Rigas maçında yok! Sakatlığı ciddi - Haber Jet

Osimhen Rigas maçında yok! Sakatlığı ciddi

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, UEFA Avrupa Ligi'nde Rīgas FS ile yapılacak kritik maçta sahada olamayacak. Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle en az iki hafta sahalardan uzak kalması beklenen oyuncu, tedavi sürecine başladı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Rīgas FS ile deplasmanda karşılaşırken yıldız forveti Victor Osimhen’den yoksun olacak. Kasımpaşa maçında sakatlanan Osimhen’in, adale zorlanması ve kanama teşhisiyle en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu süreçte hem Avrupa Ligi’nde hem de ligde forma giyemeyecek olan oyuncunun tedavisine hızla başlandı.

OSİMHEN RİGAS MAÇINDA NEDEN YOK?

Victor Osimhen, Galatasaray’ın Kasımpaşa ile oynadığı Trendyol Süper Lig maçında sol üst arka adalesinde ağrı hissetti. Maçta iki gol kaydeden Osimhen, ikinci yarıda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Osimhen Rigas maçında oynayacak mı

Yapılan kontroller sonrasında sol arka adalesinde zorlanma ve kanama tespit edildi. Bu durum, onun hem Rīgas FS maçında hem de Alanyaspor maçında oynayamayacağı anlamına geliyor.

OSİMHEN NEDEN OYNAMIYOR?

Galatasaray’ın teknik ekibi, yıldız oyuncunun durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlığın ciddi olduğunu belirtti.

Osimhen neden yok

Sol arka adalesinde oluşan zorlanma ve kanama nedeniyle Osimhen’in iki hafta boyunca forma giyemeyeceği açıklandı. Bu süreçte oyuncunun tedavisi devam edecek ve kondisyonu takip edilecek.

OSİMHEN SAKAT MI, KADRODA NEDEN YOK?

Osimhen’in sakatlığı, Galatasaray’ın hem lig hem de Avrupa’daki rotasyon planlarını etkiledi. Oyuncu, Kasımpaşa maçında ağrı hissettikten sonra oyundan çıktı ve yapılan tetkiklerde sol arka adale grubunda zorlanma ve kanama tespit edildi.

İlgili Haberler

Osimhen neden oynamıyor

Bu nedenle Osimhen, hem Rīgas FS karşılaşmasında hem de Süper Lig’deki Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, Nijerya Milli Takımı’nın Ekim ayındaki maçlarına da yetişip yetişmeyeceği belirsiz durumda.

OSİMHEN RİGAS MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Osimhen, Galatasaray’ın Rīgas FS ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında kesinlikle forma giyemeyecek. Kulüpten yapılan açıklamalara göre oyuncunun sahalara dönüşü milli aradan sonraki döneme, yani Antalyaspor maçı sonrasına kalabilir.

Osimhen Rigas (RFS) maçında neden yok

Tedavi süreci olumlu sonuç verirse, Osimhen’in milli aradan sonra tam anlamıyla sahalara dönmesi bekleniyor.

Osimhen kadroda neden yok

Spor

Osimhen Rigas maçında yok! Sakatlığı ciddi” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir