Osimhen Gaziantep maçında yok! İşte nedeni - Haber Jet

Osimhen Gaziantep maçında yok! İşte nedeni

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, statü gereği Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK'ye karşı forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme mücadelesinde Galatasaray, Gaziantep FK’yi RAMS Park’ta ağırlıyor.

OSİMHEN NEDEN OYNAMIYOR?

Galatasaray’ın Avrupa macerası dolayısıyla ertelenen Süper Lig’in 3. hafta maçı, bu akşam saat 20.00’de Gaziantep FK ile oynanacak. Ancak bu önemli mücadelede Galatasaray’ın kadrosunda dikkat çeken eksiklikler bulunuyor.

Osimhen Gaziantep maçında neden yok

Sarı-kırmızılıların ses getiren yeni transferi Victor Osimhen, ligdeki statü kısıtlamaları nedeniyle bu maçta yer almayacak.

Osimhen kadroda neden yok

OSİMHEN GAZİANTEP MAÇINDA NEDEN YOK?

Galatasaray’da, yeni transfer Victor Osimhen’in statü gereği Gaziantep maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Gaziantep FK karşılaşması, hem Galatasaray’ın bu sezonki yol haritası hem de Fenerbahçe derbisi öncesinde büyük önem taşıyor.

Osimhen Gaziantep maçında niye yok

OSİMHEN NEDEN GAZİANTEP MAÇINDA YOK?

Galatasaray fikstüre göre Osimhen’i Gaziantep maçının ertelenmemiş tarihinden önce transfer etmediği için bu akşamki Gaziantep maçında Victor Osimhen yok.

İlgili Haberler

Osimhen sakat mı, yedek mi

Galatasaray taraftarları, bu eksikliğin ardından gözlerini forvette Michy Batshuayi’ye çevirmiş durumda. Ayrıca, Mauro Icardi ve Hakim Ziyech’in de sakatlıkları sebebiyle Gaziantep maçını kaçıracağı belirtiliyor. Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde moral depolamak adına bu maçı kazanmayı hedefliyor.

Osimhen neden Gaziantep maçında yok

Galatasaray’ın muhtemel 11’i ise şu şekilde: Muslera, Kaan, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Mertens, Yunus, Barış Alper, Batshuayi

Osimhen neden oynamıyor

OSİMHEN SAKAT MI, NEDEN YOK?

Osimhen’in sakatlığı bulunmuyor. Statü gereği bu akşamki Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek. Okan Buruk’un forma vermesi durumunda Cumartesi günü oynanacak derbide Osimhen forma giyebilecek.

Osimhen Gaziantep maçında neden oynamıyor

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir