Eda Erdem voleybolu bıraktı yorumlarına neden olmuştu! Olimpiyatlardaki son maçıymış - Haber Jet

Eda Erdem voleybolu bıraktı yorumlarına neden olmuştu! Olimpiyatlardaki son maçıymış

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Türkiye - Brezilya Cumartesi günü bronz madalya için mücadele verdi. Maçı 3-1 alan Brezilya, olimpiyat üçüncüsü ve bronz madalya sahibi olurken A Milli Kadın Voleybol Takımı olimpiyatları dördüncü tamamladı. Maç sonrası 37 yaşındaki kaptan Eda Erdem'in sahadan en son ayrılması ve salona son bir kez attığı bakış Eda Erdem voleybolu bırakıyor mu yorumlarına neden olurken gerçek sonradan ortaya çıktı.

10 Ağustos Cumartesi günü oynanan Türkiye Brezilya maçı sonrası Filenin Sultanları olimpiyatları dördüncü olarak tamamladı. Maç günü ve sonrasında kaptan Eda Erdem’in son olimpiyat maçı olduğu gündeme gelirken 2028 olimpiyatlarında olup olmayacağı konuşuluyor.

EDA ERDEM VOLEYBOLU BIRAKTI MI?

Filenin Sultanları’nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları macerası Türkiye – Brezilya bronz madalya mücadelesi sonrası sona erdi. Maç günü ve sonrasında 37 yaşındaki A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem’in olimpiyatlardaki son maçı olduğu sosyal medyada vurgulanırken kariyerini en büyük hayallerinden biri olan olimpiyat madalyası almadan kapatıyor olması sevenlerini oldukça üzdü.

Eda Erdem’in maç sonu sahaya baktığı video sosyal medyada gündem olurken, birçok kişi Eda Erdem voleybolu bıraktı mı sorularını gündeme taşıdı. Ancak daha sonra öğrenilen bilgilere göre Brezilya maçı Eda Erdem’in forma giydiği son olimpiyat maçıymış. Eda Erdem bir sonraki olimpiyatlarda forma giymeyecek.

Eda Erdem voleybolu bıraktı mı

Ancak konuya ilişkin kesin bir açıklama yapılmadı. Eda Erdem olimpiyat maçları esnasında verdiği bir röportajda “bu takımın önü çok açık” mesajı bir sonraki olimpiyatlarda yer almayacağı mesajı olarak algılandı. 37 yaşındaki başarılı voleybolcu, daha önce verdiği bir röportajda, 2 yıl daha oynamayı planladığını sonrasına ise bakacağını söylemişti.

Eda Erdem'in çocuğu var mı

EDA ERDEM MİLLİ TAKIMI BIRAKTI MI?

Filenin Sultanları’nın ve Fenerbahçe’nin efsane kaptanları arasında yerini henüz görevi başındayken alan Eda Erdem, Olimpiyat Oyunları sonrası milli takımı bırakıp bırakmadığı gündeme geliyor. Ancak kaptan Eda Erdem’in milli takımı bıraktığına dair herhangi bir açıklaması bulunuyor. Konuya dair resmi bir açıklama yok. Eda Erdem’in aktif voleybol hayatına 2 yıl daha devam edeceği biliniyor. Bu süreçte ise milli takımı bırakmayacağı düşünülüyor.

Eda Erdem kaç yaşında

EDA ERDEM’İN ÇOCUĞU VAR MI, EŞİ KİM?

Erdem Dündar ile evli olan Eda Erdem Dündar’ın evliliğinden henüz bir çocukları yok.

Spor

Eda Erdem voleybolu bıraktı yorumlarına neden olmuştu! Olimpiyatlardaki son maçıymış” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Tuna Tuna

    Eda Erdem gerçek bir kaptan umarım bırakmaz

    Yanıtla
  • Melda koç Melda koç

    İnşallah doğru değildir

    Yanıtla
  • Nazlı Nazlı

    İnternette hazırlanan videoları görmüştüm çok üzüldüm

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir