Nijerya Benin maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu - Haber Jet

Nijerya Benin maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

Nijerya Milli Takımı, 7 Eylül Cumartesi günü Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Benin ile karşılaşacak. Türkiye saatiyle 19.00’da başlayacak olan mücadelede Victor Osimhen de sahada olacak. Türkiye'de yayıncı bulunmazken, Nijerya maçını yurt dışında yayınlayacak yabancı kanallar belli oldu.

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Nijerya, elemelerin ilk grup maçında Benin ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen’in de forma giymesi beklenen bu kritik mücadele, Türkiye saatiyle 19.00’da başlayacak.

NİJERYA MAÇI HANGİ KANALDA?

7 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Nijerya-Benin karşılaşması, özellikle Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen’in sahadaki performansı nedeniyle büyük merakla bekleniyor. Nijerya Milli Takımı’nın bu önemli maçı Türkiye’de herhangi bir kanal tarafından yayınlanmayacak. Ancak, yurt dışında bazı kanallar bu karşılaşmayı futbolseverlerle buluşturacak.

Nijerya maçı hangi kanalda

Almanya’da sportdigital Fußball, Portekiz’de Sport TV4, San Marino’da APP SportItalia, İtalya’da ise SportItalia ve APP SportItalia Nijerya maçını canlı yayınlayacak. Maçı bu kanallar üzerinden yabancı dilde canlı izleyebilirsiniz.

Nijerya Benin maçı hangi kanalda

NİJERYA BENİN MAÇI HANGİ KANALDA?

Maçın Türkiye’de yayınlanmıyor oluşu, Türk futbolseverlerin dikkatini alternatif yayın platformlarına çekmiş durumda. Avrupa’da yaşayan futbolseverler ise Nijerya-Benin mücadelesini bu kanallardan takip edebilecek. Osimhen’in forma giymesi beklenen karşılaşma, Nijerya’nın elemelerdeki ilk sınavı olacak.

İlgili Haberler

Nijerya Benin maçını hangi kanal veriyor

NİJERYA BENİN MAÇI NEREDEN İZLENİR?

Nijerya Benin maçı Türkiye’deki TV kanallarda yayıncı olmadığı için izlenemeyecek. Yurt dışındaki yabancı kanallar üzerinden Nijerya Benin maçını izleyebilirsiniz.

Nijerya Benin hangi kanalda

NİJERYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Nijerya Benin maçı 7 Eylül Cumartesi saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada Victor Osimhen de forma giyecek.

Osimhen Nijerya maçı hangi kanalda

Spor

Nijerya Benin maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Mert Mert

    Maç bence Türkiyede yayınlanmalı
    Çünkü Osimhen Galatasaray da ve osimhenin maçı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir