Nijerya Benin maçı canlı yayınlanıyor! Osimhen kadroda - Haber Jet

Nijerya Benin maçı canlı yayınlanıyor! Osimhen kadroda

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde heyecan başlıyor! Nijerya, 7 Eylül Cumartesi günü Benin ile karşılaşıyor. Victor Osimhen'in de sahada olacağı bu maç, Almanya, Portekiz ve İtalya'daki bazı yabancı kanallardan canlı izlenebilecek.

Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Nijerya Milli Takımı formasıyla Benin karşısında sahaya çıkıyor.

NİJERYA BENİN MAÇI CANLI YAYIN

Türkiye saatiyle 19.00’da başlayacak olan Nijerya Benin maçı, Türkiye’de yayınlanmıyor ancak Avrupa’daki bazı yabancı kanallar maçı futbolseverlerle canlı yayın ile buluşturacak.

Nijerya Benin maçı canlı izle

NİJERYA MAÇI İZLE

Nijerya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Benin ile yapacağı ilk grup maçına hazırlanıyor. Nijerya Benin maçı, Galatasaray’ın flaş transferi Victor Osimhen’in de forma giymesi nedeniyle büyük bir merakla bekleniyor.

Nijerya maçı canlı izle

Nijerya maçı, 7 Eylül Cumartesi günü Türkiye saati ile 19.00’da başlayacak. Nijerya’nın elemelerdeki ilk sınavı olan bu mücadelede Osimhen’in performansı, özellikle Galatasaray taraftarları için büyük bir merak konusu.

Nijerya Benin canlı

Nijerya Benin maçı, Türkiye’de herhangi bir televizyon kanalı tarafından canlı olarak yayınlanmıyor. Ancak Nijerya Benin maçını veren yabancı kanallar var.

sportdigital Fußball canlı, sportdigital Fußball live

NİJERYA BENİN MAÇINI VEREN KANALLAR

Nijerya Benin maçını Avrupa’da yaşayan futbolseverler Almanya’da sportdigital Fußball, Portekiz’de Sport TV4, İtalya’da ise SportItalia ve APP SportItalia kanallarından izleyebilecekler.

Sport TV4 canlı, Sport TV4 live

İlgili Haberler

NİJERYA BENİN MAÇI NEREDE İZLENİR?

Nijerya Benin maçı yabancı kanallardan canlı olarak izlenebilir. Nijerya maçını veren yabancı kanallar şunlardır:

Almanya: sportdigital Fußball

Portekiz: Sport TV4

San Marino: APP SportItalia / SportItalia

İtalya: SportItalia / APP SportItalia

Nijerya maçını hangi kanal veriyor, Nijerya Benin canlı link

NİJERYA BENİN MAÇI CANLI İZLE

Nijerya Benin maçı canlı izlemek için sportdigital Fußball, Sport TV4, APP SportItalia, SportItalia kanallarının resmi internet sitelerinden canlı izleyebilirsiniz. Nijerya Benin canlı maç linki, Nijerya maçı canlı yayın linki veya Nijerya Benin canlı link gibi yönlendirmeler güvenilir değildir.

Nigeria Benin live match

Nijerya Benin maçını veren kanalların resmi internet siteleri üzerinden Nijerya Benin maçını canlı yayın ile televizyondan, telefondan veya tabletten dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz.

Nijerya Benin maçını veren yabancı kanallar, Nijerya canlı maç linki

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir