Nihat Kahveci YouTube kanalında yorum yapıyor - Haber Jet

Nihat Kahveci YouTube kanalında yorum yapıyor

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Süper Lig ve Avrupa maçlarının ardından yorumcu olarak Kontraspor YouTube kanalında canlı yayınlarla futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Nihat Kahveci, maç sonu ve devre arası yorumları ile dikkat çekiyor.

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden biri olan Nihat Kahveci, futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra futbol yorumculuğuna adım attı. Şimdilerde Kontraspor YouTube kanalında Süper Lig ve Avrupa maçlarını değerlendirerek izleyicilere farklı bir bakış açısı sunuyor.

NİHAT KAHVECİ HANGİ KANALDA?

Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında hem Süper Lig hem de Avrupa maçlarını yorumlamaya devam ediyor. Maç sonu ve devre arası programlarında saha içindeki tartışmalı pozisyonlardan taktiksel analizlere kadar geniş bir yelpazede değerlendirmeler yapıyor.

Nihat Kahveci hangi kanalda yorumcu

Nihat Kahveci’nin yorumlarına moderatör olarak Nabil Evren eşlik ediyor ve program, binlerce izleyici ile futbolseverler arasında büyük ilgi görüyor.

NİHAT KAHVECİ HANGİ KANALDA YORUMCU?

Nihat Kahveci EURO 2024’te olduğu gibi bu sezonun tamamında Kontraspor YouTube kanalında yorumcu olarak görev yapacak. Kahveci maç sonu ve devre arası yorumları ile kendine has yorumcu tarzıyla YouTube ekranlarında canlı olarak izleyicilere yorumlarını aktaracak.

İlgili Haberler

Nihat Kahveci hangi kanalda

NİHAT KAHVECİ HANGİ KANALDA YORUM YAPIYOR?

Eskinin futbolcusu şimdinin futbol yorumcusu Nihat Kahveci futbolu bıraktıktan sonra hayatına bir süre antrenör olarak devam etmiş ve son birkaç yıldır yorumcu olarak çeşitli kanallarda görev yapmıştır.

Nihat Kahveci hangi kanalda yorum yapıyor

2023’te TRT Spor’da yorumcu olarak bulunan Nihat Kahveci daha sonra NutSpor’da yorumculuk kariyerine devam etmiş ve şu anda Kontraspor’da yorumcu olarak izleyicinin karşısına çıkmaktadır.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir