Mourinho'nun teknik ekibi belli oldu! Salvatore Foti ve Stefano Rapetti gibi ünlü isimler yer alıyor - Haber Jet

Mourinho’nun teknik ekibi belli oldu! Salvatore Foti ve Stefano Rapetti gibi ünlü isimler yer alıyor

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun teknik direktörlük görevine getirilmesiyle büyük bir heyecan yaşamıştı. Portekizli çalıştırıcının, göreve başlamasıyla birlikte teknik ekibi de netleşti. Mourinho'nun teknik ekibinde tanınmış ve deneyimli isimler yer alıyor.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun teknik ekibini açıklandı. Ekipte İtalyan ve Portekizli isimler göze çarpıyor.

MOURİNHO’NUN TEKNİK EKİBİNDE KİMLER VAR?

Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’deki teknik ekibi belli oldu. Mourinho’nun ekibi, alanında tecrübeli isimlerden oluşuyor.

İşte Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun teknik ekibi:

  • Salvatore Foti (1. Yardımcı Antrenör)
  • Stefano Rapetti (Fitness Antrenörü / Metodolojist / Spor Bilimcisi)
  • Luca Fatiga (2. Yardımcı Antrenör / Duran Top Antrenörü / Yardımcı Fitness Antrenörü)
  • Michele Salzarulo (Analiz Sorumlusu, Maç önü-Maç sonu ve canlı maç analizleri)
  • Ricardo Formosinho (Taktik Analiz ve Antrenman Performans Analizi)
  • Giovanni Cerra (Data Analiz)

Salvatore Foti kim, kariyeri, çalıştığı takımlar

SALVATORE FOTİ KİMDİR, GÖREVİ NE?

Salvatore Foti, Mourinho’nun 1. Yardımcı Antrenörü olarak görev yapacak. İtalyan antrenör, daha önce çeşitli takımlarda yardımcı antrenörlük yapmış ve Mourinho ile uzun yıllara dayanan bir çalışma ilişkisi bulunuyor. Foti’nin taktik bilgisi ve oyuncularla kurduğu güçlü iletişim, Fenerbahçe için büyük bir avantaj olacak.

STEFANO RAPETTİ KİMDİR, GÖREVİ NE?

Stefano Rapetti, Mourinho’nun teknik ekibinde Fitness Antrenörü, Metodolojist ve Spor Bilimcisi olarak görev alacak. Rapetti, özellikle kondisyon ve metodoloji konusundaki uzmanlığıyla biliniyor. Daha önce Inter ve Manchester United gibi takımlarda görev yapmış olan Rapetti, oyuncuların fiziksel kapasitelerini maksimum düzeye çıkaracak programlar geliştirecek.

LUCA FATİGA KİMDİR, GÖREVİ NE?

Luca Fatiga, Mourinho’nun 2. Yardımcı Antrenörü olarak görev yapacak. Ayrıca duran toplar ve yardımcı fitness antrenmanlarıyla da ilgilenecek. Onun bu konudaki uzmanlığı, Fenerbahçe’nin duran top performansını artırmaya yönelik önemli bir katkı sağlayacak.

Stefano Rapetti kim, çalıştığı takımlar

MİCHELE SALZARULO KİMDİR, GÖREVİ NE?

Michele Salzarulo, Analiz Sorumlusu olarak takımda yer alacak. Salzarulo, maç önü, maç sonu ve canlı maç analizleri yapacak. Mourinho’nun analitik yaklaşımlarını destekleyecek olan Salzarulo, maç stratejilerinin belirlenmesinde kritik rol oynayacak.

RİCARDO FORMOSİNHO KİMDİR, GÖREVİ NE?

Ricardo Formosinho, Mourinho’nun taktik analiz ve antrenman performans analizlerini yürütecek. Formosinho, taktiksel çözümlemeleri ve antrenman verilerini detaylı bir şekilde inceleyerek, Mourinho’ya antrenman ve maç stratejileri konusunda destek olacak.

GİOVANNİ CERRA KİMDİR, GÖREVİ NE?

Giovanni Cerra, teknik ekibin Data Analiz uzmanı olarak görev yapacak. Cerra, oyuncuların performans verilerini analiz ederek, takımın genel performansını artırmaya yönelik stratejiler geliştirecek. Onun veri odaklı yaklaşımı, takımın performansını bilimsel temellere dayandırarak optimize etmeyi hedefleyecek.

Spor

Mourinho’nun teknik ekibi belli oldu! Salvatore Foti ve Stefano Rapetti gibi ünlü isimler yer alıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir