Mourinho Fenerbahçe'den ayrılırsa alacağı tazminat dudak uçuklattı - Haber Jet

Mourinho Fenerbahçe’den ayrılırsa alacağı tazminat dudak uçuklattı

Sezona iyi başlayamayan Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun ayrılığı gündemde. Mourinho’nun Fenerbahçe’deki tazminat maddesi şimdiden konuşuluyor.

Mourinho’nun Fenerbahçe’den ayrılması durumunda alacağı tazminat miktarı resmi olarak açıklanmasa da tahminlere göre oldukça yüksek bir meblağ.

MOURİNHO’NUN FENERBAHÇE TAZMİNATI NE KADAR?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından yapılan açıklamalara göre, Mourinho’nun 2 yıllık maliyetinin toplamı 45 milyon euroyu buluyor. Mourinho, eğer Fenerbahçe’den kovulursa, bu tazminatın tamamını alma hakkına sahip olacak.

Mourinho Fenerbahçe tazminat

Bu tazminat miktarı, Mourinho’nun daha önceki kulüplerinden aldığı tazminatlarla birlikte değerlendirildiğinde, onun kariyerindeki en yüksek tazminatlardan biri olma özelliğini taşıyor.

MOURİNHO’NUN TAZMİNATI NE KADAR?

Mourinho’nun geçmişteki tazminatları incelendiğinde, Roma’dan ayrılırken 3 milyon euro, Tottenham’dan 16 milyon pound ve Manchester United’dan 19.6 milyon pound tazminat almıştı. İkinci Chelsea döneminde ise 12.5 milyon pound, Real Madrid’den 17 milyon pound ve ilk Chelsea döneminde 18 milyon pound tazminat aldı.

Mourinho Fenerbahçe tazminat ne kadar

Bu tazminat rakamları, Mourinho’nun çalıştığı kulüplerle olan ilişkilerinin maddi açıdan ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor.

İlgili Haberler

MOURİNHO FENERBAHÇE TAZMİNAT TUTARI KAÇ MİLYON EURO?

Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’deki tazminat miktarı resmi olarak açıklanmadı. Kesin olarak tazminat maddesinin sözleşmede var olduğuna dair bir açıklama da bulunmuyor. Ancak Mourinho’nun geçmişte çalıştırdığı kulüplere bakılınca neredeyse tüm kulüplerde tazminat maddesi koydurduğu görülüyor.

Mourinho tazminat Fenerbahçe ne kadar

Mourinho’nun geçmişte çalıştırdığı takımlarda olduğu gibi Fenerbahçe’de de tazminat maddesinin bulunduğu ve o maddenin gelecek kazançlara yönelik olduğu iddia ediliyor.

Mourinho tazminatı ne kadar

Dolayısıyla Mourinho ve ekibinin bu sezon sona ermeden takımdan ayrılması durumunda 45 milyon euro civarı bir tazminatı cebine koyacağı tahmin edilmekte.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir