Montella istifa edecek iddiası - Haber Jet

Montella istifa edecek iddiası

Türkiye A Milli Takımı’nın başındaki Vincenzo Montella, son dönemde özellikle taktik tercihleri ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde. Galler maçı sonrası yapılan değerlendirmelerle birlikte Montella'nın istifa edebileceği iddiaları gündemde.

EURO 2024’te çeyrek finale kadar çıkan Türkiye A Milli Takımı, UEFA Uluslar Ligi’nde Galler ile 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Vincenzo Montella’nın oyun anlayışı ve forvetsiz 4-6-0 taktiği hem taraftarlar hem de futbol otoriteleri tarafından ciddi eleştirilere neden oldu.

MONTELLA İSTİFA ETTİ Mİ?

EURO 2024’te çeyrek final başarısına rağmen, Montella’nın özellikle forvetsiz bir oyun anlayışı olan 4-6-0 taktiğini tercih etmesi, her milli maç sonrasında yoğun eleştiriler aldı. Galler karşısında alınan golsüz beraberlik sonrası, takımın hücumda üretkenlik gösterememesi ve pozisyon bulmakta zorlanması, Montella’nın kararlarını daha fazla tartışmaya açtı.

Montella istifa

Montella, Galler maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. 10 kişi kalmamıza rağmen takımın organizasyonundan memnun kaldım. Çalışmaya devam edeceğiz ve hedeflerimizden vazgeçmiyoruz” dese de bu açıklamalar, eleştirileri yatıştırmaya yetmedi​.

Montella istifa etti

İlgili Haberler

MONTELLA İSTİFA MI ETTİ?

TFF Başkanı’nın değişmesiyle birlikte Montella’nın görevine devam edip etmeyeceği konusunda spekülasyonlar artıyor. Birçok futbol yorumcusu ve taraftar, yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nun farklı bir teknik direktörle devam etme yoluna gidebileceği görüşünde.

Montella istifa mı etti

Montella’nın oyun anlayışındaki katı tutumu ve oyuncu tercihleri, bu iddiaları daha da güçlendiriyor. Ancak şu an için Vincenzo Montella, resmi bir istifa açıklaması yapmadı ve görevine devam ediyor.

Montella istifa ettimi

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir