Monaco Barcelona maçı TRT 1’de canlı yayında - Haber Jet

Monaco Barcelona maçı TRT 1’de canlı yayında

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ve Barcelona, bu akşam saat 22.00'de karşı karşıya geliyor. Maç, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı bu akşam Monaco ile Barcelona arasındaki karşılaşmayla devam ediyor. Katalan devi Barcelona, deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelirken, futbolseverler bu dev maçı TRT 1 ekranlarından şifresiz izleyebilecekler.

MONACO BARCELONA HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk hafta maçları büyük bir heyecana sahne olurken, bu akşam Monaco ve Barcelona kozlarını paylaşıyor.

TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak ve futbolseverler bu büyük mücadeleyi şifresiz olarak takip edebilecek.

Monaco Barcelona maçını hangi kanal veriyor

Barcelona, sakat oyuncularına rağmen Hansi Flick yönetiminde La Liga’daki formunu Şampiyonlar Ligi’nde de sürdürmeyi hedefliyor.

MONACO BARCELONA İLK 11

Monaco ise kendi sahasında güçlü rakibine karşı mücadele verecek. Genç yıldızları ve Embolo gibi etkili isimlerle, seyirci desteğiyle avantaj sağlamaya çalışacaklar. Mücadelede sahaya çıkması beklenen ilk 11’ler de belli oldu. Barcelona’da Ter Stegen, Koundé ve Lewandowski gibi yıldızlar görev alırken, Monaco’da Embolo ve Zakaria gibi oyuncular sahada olacak​.

Barcelona maçı canlı izle

İşte Monaco Barcelona 11’leri:

İlgili Haberler

Monaco: Kohn; Vanderson, Kehrer, Salisu, Henrique; Camara, Zakaria; Akliouche, Minamino, Seghir; Embolo.

Barcelona: Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Martínez, Balde; Casadó, García; Yamal, Pedri, Rapinha; Lewandowski.

Monaco Barcelona izle

MONACO BARCELONA MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Monaco Barcelona maçını şifresiz ve canlı izlemek isteyen futbolseverler, TRT 1’in güncel frekans ayarlarıyla maçı şifresiz ve canlı olarak takip edebilirler.

TRT 1 Barcelona maçı izle

TRT 1 CANLI MAÇ İZLE

TRT 1 canlı maç izlemek TRT 1’in resmi internet sitesi üzerinden canlı yayını takip edebilirsiniz. Ayrıca uydu üzerinden güncel TRT 1 frekans bilgileri ile ayarlarınızı yaparak Monaco Barcelona Şampiyonlar Ligi maçını canlı izleyebilirsiniz.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir