Milli yüzücüler Ecem Dönmez ve Berkay Ömer Öğretir Paris'te olimpiyat yarışları sonrası evlendi - Haber Jet

Milli yüzücüler Ecem Dönmez ve Berkay Ömer Öğretir Paris’te olimpiyat yarışları sonrası evlendi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı geride bırakırken Paris'te yüzme yarışlarından sonra evlenen milli yüzücüler Ecem Dönmez ve Berkay Ömer Öğretir'in düğün kareleri gündem oldu.

Milli yüzücüler Ecem Dönmez ve Berkay Ömer Öğretir, Olimpiyat Oyunları’nda yarışmalarını tamamladıktan sonra Paris’te nikah kıydı.

ECEM DÖNMEZ KİMDİR?

29 Ekim 1998 yılında doğan Ecem Dönmez, Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamladı. Yüzmeye ise henüz 8 yaşındayken başladı ve 13 yaşında rekor kırdı.

Yüzme dalında aldığı madalya ve rekor dereceleriyle çeşitli başarılara imza atan Ecem Dönmez’in 300’e yakın madalyası bulunuyor.

25 yaşındaki genç yüzücü Fenerbahçe Spor Kulübünün sporcusudur.

Ecem Dönmez kimdir 
Ecem Dönmez olimpiyatlarda kaçıncı oldu

İlgili Haberler

BERKAY ÖMER ÖĞRETİR KİMDİR?

16 Şubat 1998 Bursa doğumlu olan Berkay Ömer Öğretir, 200 m kurbağalama Türkiye rekorunun sahibidir.

Galatasaray Spor Kulübü’nün sporcusu olan Berkay Ömer Öğretir, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 100 m Erkekler Kurbağalama yarışını 6. olarak tamamladı.

Berkay Ömer Öğretir olimpiyatlarda kaçıncı oldu
Berkay Ömer Öğretir Ecem Dönmez evlendi mi

ECEM DÖNMEZ  BERKAY ÖĞRETİR EVLENDİ Mİ?

Milli yüzücüler Ecem Dönmez ve Berkay Ömer Öğretir, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’ndaki yarışlarından sonra konsolosluğa giderek koçları ve arkadaşları eşliğinde Paris’te nikah kıydı. Çiftin asıl düğünü ise önümüzdeki günlerde Türkiye’de gerçekleşeceği öğrenildi.

SporMagazin

Milli yüzücüler Ecem Dönmez ve Berkay Ömer Öğretir Paris’te olimpiyat yarışları sonrası evlendi” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir