Mert Günok Karadağ maçında yok! İşte nedeni - Haber Jet

Mert Günok Karadağ maçında yok! İşte nedeni

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'ndeki kritik Karadağ maçında Mert Günok'tan yoksun olacak. Tecrübeli kalecinin sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi’nde Karadağ ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesi Milli Takım’ın kadrosunda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Tecrübeli kaleci Mert Günok, sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı ve yerine genç kaleci Berke Özer dahil edildi.

MERT GÜNOK KARADAĞ MAÇINDA NEDEN YOK?

A Milli Takım’ın deneyimli file bekçisi Mert Günok, sakatlığı nedeniyle Karadağ maçında forma giyemeyecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, İstanbul’daki kamp sırasında yapılan sağlık kontrollerinde Mert Günok’un sakatlığının devam ettiği ve bu yüzden maçlara yetişemeyeceği belirtildi.

Mert Günok neden yok

Tedavisine kulübünde devam edecek olan kaleci, Karadağ ve İzlanda maçlarında yer alamayacak. Yerine kadroya Eyüpspor’un genç kalecisi Berke Özer çağrıldı.

MERT GÜNOK NEDEN OYNAMIYOR?

Mert Günok’un sakatlığı, Milli Takım’ın maç öncesi planlarını değiştirdi. Teknik direktör Montella, sakatlık nedeniyle kadroda değişikliğe gitmek zorunda kaldı.

Mert Günok kadroda neden yok

Mert’in bu sakatlık sebebiyle tedavisine kulübünde devam edeceği ve iyileşme sürecinin milli maçların süresi boyunca tamamlanamayacağı belirtildi. Böylece kaleyi büyük olasılıkla Uğurcan Çakır devralacak.

İlgili Haberler

MERT GÜNOK SAKAT MI, KADRODA NEDEN YOK?

Mert Günok, sağlık kontrollerinde ortaya çıkan sakatlık bulguları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. UEFA Uluslar Ligi’nde oynanacak Karadağ ve İzlanda maçlarına yetişemeyecek olan tecrübeli kalecinin, uzun süreli bir sakatlık yaşamaması için tedavisi devam ediyor.

Mert Günok milli takımda yok mu

İzmir’de İzlanda karşısında alınan 3-1’lik galibiyetle moralli olan Ay-Yıldızlılar, bu önemli eksikliği Uğurcan Çakır ile kapatmayı hedefliyor.

Mert Günok neden oynamıyor, sakat mı

Milli takımda ayrıca İsmail Yüksek de sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılmıştı​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir