Mert Günok İzlanda maçında yok! İşte nedeni - Haber Jet

Mert Günok İzlanda maçında yok! İşte nedeni

Karadağ maçındaki galibiyetin ardından A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde İzlanda maçında Mert Günok kadroda olmayacak. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

UEFA Uluslar B Ligi’nde İzlanda ile karşılaşıyor. Maç öncesi Milli Takım kadrosunda olmayan isimler merak edildi. Tecrübeli kaleci Mert Günok, sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı, yerine Berke Özer geçti.

MERT GÜNOK İZLANDA MAÇINDA NEDEN YOK?

A Milli Futbol Takımı’nın 35 yaşındaki tecrübeli kalecisi Mert Günok, sakatlığı nedeniyle İzlanda maçında forma giyemeyecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı açıklamada, İstanbul’da kamp sırasında yapılan sağlık kontrolleri sonrası Mert Günok’un sakatlığının sürdüğü ve bu yüzden milli maçlara katılamayacağı ifade edildi.

Mert Günok neden yok

Tedavisine kulübü Beşiktaş’ta devam edecek olan başarılı kaleci, Karadağ maçında kadroda olmadığı gibi İzlanda maçında da yer almayacak. Yerine Eyüpspor’un genç kalecisi Berke Özer geçecek.

MERT GÜNOK NEDEN OYNAMIYOR?

Mert Günok, Milli Takım kampı öncesi gerçekleşen sağlık kontrollerinde sakatlığının sürdüğü tespit edilmesiyle kadroda değişikliğe gidildi.

Mert Günok kadroda neden yok

Mert Günok’un sakatlığı nedeniyle tedavisine kulübünde devam edeceği ve iyileşme sürecinin milli maçlara yetişmeyeceği belirtildi. Kalede onun yerine Uğurcan Çakır’ın yer alacağı düşünülüyor.

İlgili Haberler

MERT GÜNOK SAKAT MI, KADRODA NEDEN YOK?

Mert Günok, sağlık kontrolleri esnasında sakatlığının devam ettiği tespit edilmesiyle A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Mert Günok milli takımda yok mu

UEFA Uluslar Ligi’nde Karadağ maçında yer almayan ve İzlanda maçında da oynayamayacak olan tecrübeli kalecinin tedavisi kulübünde devam ediyor. Günok’un sakatlık süresinin uzamaması için tedavisi dikkatle sürüyor.

Mert Günok neden oynamıyor sakat mı

Karadağ maçında kalede bulunan Uğurcan Çakır’ın İzlanda maçında da bulunması tahmin ediliyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir