Mbappe, Real Madrid’de yıllık 57,5 milyon euro maaş kazanacak! İmza parası ise dudak uçuklattı - Haber Jet

Mbappe, Real Madrid’de yıllık 57,5 milyon euro maaş kazanacak! İmza parası ise dudak uçuklattı

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain'den ayrıldıktan sonra Real Madrid ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre, Mbappe Real Madrid’de yıllık 57,5 milyon euro kazanacak. Ayrıca Mbappe’ye 100 milyon euro imza parası ödenecek.

Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona eren Kylian Mbappe, son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile resmi olarak anlaştı.

MBAPPE REAL MADRİD’DE YILLIK NE KADAR KAZANACAK?

23 yaşındaki Fransız golcü Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından futbol kariyerine Real Madrid’de devam etme kararı aldı. Bu transfer, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Mbappe’nin Real Madrid ile yaptığı anlaşmaya göre 100 milyon euro imza parası ve yıllık 57.5 milyon euro maaş kazanacağı öğrenildi.

Mbappe ne kadar kazanıyor?

Mbappe, Paris Saint-Germain ile 307 maçta 256 gol ve 108 asist ile olağanüstü bir performans sergiledi. Yıldız oyuncu, PSG’de geçirdiği dönemde 6 Ligue 1 şampiyonluğu, 3 Fransa Kupası, 2 Lig Kupası ve 3 Fransa Süper Kupası kazandı.

Mbappe Real Madrid maaşı ne kadar?

Yeni sözleşmesiyle birlikte Real Madrid’de yıldızını daha da parlatacak olan Mbappe, futbol dünyasında rekorları alt üst etmeye devam edecek. Bu anlaşma, Real Madrid’in gelecek planlarında Mbappe’ye ne kadar güvendiğini ve ondan büyük beklentiler içinde olduğunu gösteriyor.

Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir