Lille Fenerbahçe maçını spiker Alp Özgen anlatıyor! Maç EXXEN’de yayınlanacak - Haber Jet

Lille Fenerbahçe maçını spiker Alp Özgen anlatıyor! Maç EXXEN’de yayınlanacak

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma EXXEN’de spiker Alp Özgen'in anlatımıyla izleyicilerle buluşacak. Maç TSİ 21.30'da başlayacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında bugün deplasmanda Fransa’nın Lille takımıyla karşı karşıya gelecek.

LİLLE FENERBAHÇE MAÇINI KİM ANLATIYOR?

Lille Fenerbahçe maçının anlatımını spiker Alp Özgen yapacak ve karşılaşma EXXEN platformunda canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe taraftarları, bu zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmamak için ekran başında olacaklar.

Lille Fenerbahçe spikeri

Fenerbahçe, bu önemli maçta Rumen hakem Istvan Kovacs’ın düdük çalacağı Hainaut Stadı’nda sahaya çıkacak. Kovacs’ın yardımcılıklarını Mihai Marica ve George Florin Neacsu yapacak. Horatiu Fesnic ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

İlgili Haberler

Sarı-lacivertli ekip, 2. eleme turunda İsviçre’nin Lugano ekibini eleyerek 3. tura yükseldi. Fenerbahçe’nin kadrosunda yer alan yeni transferler Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında ilk kez forma giyebilirler. Bu iki oyuncu, teknik direktör Jose Mourinho’nun görev vermesi halinde sahada olacaklar.

Lille Fenerbahçe maçını kim anlatıyor, belli oldu

Fenerbahçe’nin kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir