Lille Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar - Haber Jet

Lille Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Lille Fenerbahçe maçı Türkiye’de sadece EXXEN üzerinden izlenebilirken, dünya genelindeki futbolseverler için şifresiz yayın yapacak yabancı kanallar da bulunuyor. Lille Fenerbahçe maçı kaçak canlı yayın linki hem güvenlik açısından zararlı hem de yasadışıdır. Maç, Türkiye’de sadece EXXEN üzerinden verilecektir.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan, Fenerbahçe’nin Fransa’nın Lille takımı ile oynayacağı 3. eleme turu maçıyla devam ediyor. Türk futbolseverler maçı EXXEN platformu üzerinden izleyebilirken, diğer ülkelerde yaşayanlar çeşitli kanallar aracılığıyla bu heyecana ortak olabilecek.

LİLLE FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Türkiye’de futbolseverler, Lille Fenerbahçe maçını EXXEN platformu üzerinden şifresiz olarak izleyebilecekler. Bunun için EXXEN Spor paketi üyesi olmak yeterli. Ancak yurtdışında yaşayanlar için de farklı seçenekler mevcut. Eurosport ve Fox Sports gibi uluslararası spor kanalları maçın canlı yayınını sağlayacak​.

Lille Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar

Fransa’da yaşayan futbolseverler, Lille’nin maç yayın haklarına sahip olan yerel kanalları takip ederek bu heyecana ortak olabilirler. Maçın başlamasıyla birlikte Fransa’daki çeşitli spor kanalları canlı yayın yapacak. Aynı şekilde, Avrupa’nın diğer bölgelerinde de maç yayını yapan çeşitli spor kanalları mevcut.

Lille Fenerbahçe maçı canlı nereden izlenir, linki

LİLLE FENERBAHÇE MAÇI KAÇAK CANLI YAYIN

Türkiye’de Lille Fenerbahçe maçı sadece EXXEN platformu üzerinden izlenebilmektedir. Lille Fenerbahçe maçı kaçak canlı yayın linkleri hem güvenlik açısından zararlı hem de yasadışıdır.

İlgili Haberler

LİLLE FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Lille Fenerbahçe maçı Türkiye’de sadece EXXEN’den canlı olarak şifresiz yayınlanacak. EXXEN’den Lille Fenerbahçe maçını şifresiz izleyebilmeniz için EXXEN Spor kullanıcısı olmanız gerekmektedir. EXXEN Spor Paketi kullanıcıları bu akşamki Lille Fenerbahçe maçını şifresiz olarak EXXEN platformu üzerinden izleyebilecekler.

Lille Fenerbahçe maçı canlı şifresiz yayınlanacak

LİLLE FENERBAHÇE NEREDE İZLENİR?

Lille Fenerbahçe maçı Türkiye’de sadece EXXEN’den izlenebilir. Lille Fenerbahçe maçı birçok ülkede yayınlanacak. Yaşadığınız ülkedeki spor kanallarının yayın akışlarını kontrol ederek Lille Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izleyebilirsiniz. Fransa’da yaşayan futbolseverler Fransa’daki Lille Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme maçının yayın haklarını alan kanaldan maçın başlama saati itibariyle maçın heyecanına canlı yayın ile ortak olabilirler.

LİLLE FENERBAHÇE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında, temsilcimiz Fenerbahçe, Fransa’nın güçlü ekiplerinden Lille ile deplasmanda karşılaşıyor. Hainaut Stadyumu’nda oynanacak ve TSİ 21.30’da başlayacak müsabakayı, Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir