Lille Fenerbahçe maçında VAR sistemi olacak! Christian Dingert maçta VAR hakemi olarak görev yapacak - Haber Jet

Lille Fenerbahçe maçında VAR sistemi olacak! Christian Dingert maçta VAR hakemi olarak görev yapacak

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında, Fenerbahçe bugün Lille ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Lille Fenerbahçe maçında VAR sistemi de olacak. Kritik karşılaşmada VAR hakemi olarak Almanya'dan Christian Dingert görev alacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe, Fransa’nın güçlü ekiplerinden Lille ile deplasmanda mücadele edecek. TSİ 21.30’da başlayacak olan karşılaşma, Hainaut Stadı’nda oynanacak ve Rumen hakem Istvan Kovacs tarafından yönetilecek.

LİLLE FENERBAHÇE MAÇINDA VAR VAR MI, YOK MU?

Fenerbahçe, Avrupa’da yoluna devam etmek için önemli bir sınav verecek. Sarı-laciverliler, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fransa’nın Lille takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Maç, Lille’in ev sahibi stadı Stade Pierre-Mauroy yerine, Paris 2024 Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı’nda oynanacak. TSİ 21.30’da başlayacak mücadelede Rumen hakem Istvan Kovacs düdük çalacak. Kovacs’ın yardımcılıklarını Mihai Marica ve George Florin Neacsu yaparken, dördüncü hakem Horatiu Fesnic olacak.

Lille Fenerbahçe maçında VAR sistemi olacak. VAR hakemi olarak Almanya’dan Christian Dingert ve AVAR olarak Johann Pfeifer görev alacak.

Lille Fenerbahçe VAR var mı yok mu belli oldu

İlgili Haberler

LİLLE FENERBAHÇE MAÇI 11’İ

Fenerbahçe, geçtiğimiz turda İsviçre temsilcisi Lugano’yu 6-4’lük toplam skorla eleyerek Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna yükseldi. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Özellikle yeni transferler En Nesyri ve Allan Saint-Maximin’in performansları merakla bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında var mı yok mu belli oldu

İlk 11’de Livakovic, Mert Müldür, Oosterwolde, Çağlar, Ferdi, Krunic, İsmail, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin ve Dzeko yer alacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir