Lesoto Fas maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu - Haber Jet

Lesoto Fas maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

Fas Milli Takımı, 9 Eylül Pazartesi günü Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Lesotho ile karşılaşacak. Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak olan mücadelede Fenerbahçe'nin santraforu Yusuf en-Nesyri de sahada olacak. Maçın Türkiye'de yayıncısı bulunmazken, Fas maçını veren yabancı kanallar da belli oldu.

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde nefes kesici heyecan devam ediyor. Fas, elemelerin ikinci grup maçında Lesotho ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’nin yeni transferi En Nesyri’nin de forma giymesi beklenen bu kritik mücadele, Türkiye saatiyle 22:00’de başlayacak.

FAS MAÇI HANGİ KANALDA?

9 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan Lesoto Fas karşılaşması, özellikle Fenerbahçe’nin yeni transferi Yusuf en-Nesyri’nin sahadaki performansı nedeniyle büyük merakla bekleniyor. Fas Milli Takımı’nın bu önemli maçı Türkiye’de herhangi bir kanal tarafından yayınlanmayacak. Ancak, yurt dışında bazı kanallar bu karşılaşmayı futbolseverlerle buluşturacak.

fas maçı hangi kanalda

Almanya’da Sportdigital FUSSBALL, Fransa’da Bein Sports 1, Fas’ta Arryadia 3, Katar’da Bein Sports 2, İsviçre’de Sportdigital FUSSBALL’da, İran ve Mısır’da ise Bein Sports 2, Fas maçını canlı yayınlayacak. Maçı bu kanallar üzerinden yabancı dil olarak canlı izleyebilirsiniz.

lesotho fas maçı hangi kanalda

LESOTHO FAS MAÇI HANGİ KANALDA?

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’denki maçın Türkiye’de Türkçe olarak yayınlanmıyor oluşu, futbolseverleri alternatif yönlere iletiyor. Alternatif yayın platformlarındaki canlı yayınlar Türkçe olmamakta. Avrupa’da yaşayan futbolseverler Lesotho Fas mücadelesini bu kanallardan takip edebilecek. en-Nesyri’nin forma giymesi beklenen karşılaşma, Fenerbahçe taraftarının da takip ettiği Fas elemelerdeki ilk sınavı olacak.

lesotho fas maçını hangi kanal veriyor

İlgili Haberler

LESOTO FAS MAÇI NEREDEN İZLENİR?

Lesoto Fas maçı Türkiye’deki TV kanallarda yayıncı olmadığı için izlenemeyecek. Yurt dışındaki yabancı kanallar üzerinden Lesoto Fas maçını izleyebilirsiniz.

lesotho fas hangi kanalda

FAS MAÇI SAAT KAÇTA?

Lesoto Fas maçı 9 Eylül Pazartesi saat 22:00’de başlayacak. Karşılaşmada Yusuf en-Nesyri de forma giyecek.

Fas Milli Futbol Takımı

en nesyri fas maçı hangi kanalda canlı izle

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir