Leao’nun neden kadro dışı kaldığı belli oldu - Haber Jet

Leao’nun neden kadro dışı kaldığı belli oldu

Milan’ın Lazio ile oynadığı maçta yaşanan su molası krizi sonrası Rafael Leao ve Theo Hernandez kadro dışı bırakıldı. Olayın detayları gün yüzüne çıkarken, Leao’nun Galatasaray’a transfer iddiaları da taraftarları heyecanlandırdı.

Milan’ın Lazio ile oynadığı son Serie A maçında, Rafael Leao ve Theo Hernandez’in su molasında takımın taktik toplantısına katılmamaları büyük bir krize dönüştü.

LEAO NEDEN KADRO DIŞI?

Milan’ın Lazio ile karşılaştığı maçta yaşanan su molasında Rafael Leao ve Theo Hernandez, teknik direktörlerinin verdiği taktik konuşmasına katılmadı. Her iki oyuncu da sahada olmalarına rağmen kenarda toplanan takımla birlikte hareket etmedi.

Leao neden kadro dışı

LEAO KADRO DIŞI MI KALDI?

Theo Hernandez, yaptığı açıklamada, sahaya sadece birkaç dakika önce girdiklerini ve bu yüzden molaya ihtiyaç duymadıklarını belirterek, olayın abartıldığını savundu. Leao ve Hernandez’in bu tavrı, bazı kesimlerde disiplin sorunu olarak yorumlandı ve Milan yönetimi iki yıldız oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

Leao kadro dışı mı bırakıldı

Milan teknik direktörü Fonseca ise olayın çok büyütülmemesi gerektiğini vurguladı ve takım içinde herhangi bir problem olmadığını dile getirdi.

Leao kadro dışı mı kaldı

LEAO GALATASARAY İDDİASI

Buna karşın, taraftarlar ve medya bu olayın Leao’nun kulüple olan bağlarını zedelediğini düşünüyor. Galatasaray taraftarları, bu gelişmeleri fırsata çevirerek, daha önce Osimhen transferinde önemli bir rol oynayan menajer Roberto Gardi’ye çağrıda bulundu.

Leao neden kadro dışı kaldı

Sosyal medyada başlatılan kampanyalarla Leao’nun Galatasaray’a transfer edilmesi için yoğun bir baskı oluşturulmaya çalışılıyor. Özellikle sol kanatta eksiklik çeken Galatasaray için Leao gibi bir yıldızın transferi büyük bir katkı sağlayabilir.

Leao neden kadro dışı bırakıldı

Leao’nun Milan’daki geleceği belirsizliğini korurken, Galatasaray taraftarlarının bu heyecanı, transfer döneminde hareketlilik yaşanmasına neden olabilir. Olayın kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor​.

rafael leao kadro dışı mı

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir