Konyaspor Galatasaray maçını şifresiz canlı veren kanallar belli oldu - Haber Jet

Konyaspor Galatasaray maçını şifresiz canlı veren kanallar belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında, Galatasaray, Konyaspor'a konuk olacak. Galatasaray Konyaspor maçını Türkiye’de Bein Sports verecek. Yabancı ülkelerde ise Galatasaray Konyaspor maçı Ziggo Sport, DAZN, Sport1, Sport TV kanallarından canlı şifresiz veriliyor.

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında, Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. İki takımın mücadelesi hem Türkiye’de hem de yurt dışında çeşitli kanallar aracılığıyla futbolseverlere ulaşacak. Maç, Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Galatasaray, Süper Lig’deki ilk maçında Hatayspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanla sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Bu hafta ise Konyaspor deplasmanında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Ancak Galatasaray, son yıllarda Konya’da oynadığı maçlarda zorlanmış, son dört deplasman maçının üçünde mağlup olmuştu. Takım, bu istatistiği tersine çevirmeyi hedefliyor.

Konyaspor maçı için Galatasaray’ın kamp kadrosunda önemli eksikler bulunuyor. Sakatlığı süren Davinson Sanchez ve transfer görüşmeleri nedeniyle izinli olan Wilfried Zaha, maç kadrosuna alınmadı. Ayrıca Sergio Oliveira da kadroda yer almayacak.

Konyaspor Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar

Konyaspor Galatasaray maçını Bein Sports 1 kanalı verecek. Bein kullanıcıları Konyaspor Galatasaray maçını şifresiz olarak Bein Sports’tan canlı olarak izleyebilecek.

Konyaspor Galatasaray maçını veren yabancı kanallar

KONYASPOR GALATASARAY MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR

Türkiye’de yaşayan futbolseverler Bein Sports’tan maçı canlı olarak izleyebilirler. Konyaspor Galatasaray maçını yurt dışında yaşayanlar ise ülkelere göre Süper Lig yayın haklarına sahip şu kanallardan izleyebilirler:

Kanada, Fransa ve ABD’de yaşayanlar Bein Sports’tan; Hırvatistan, Karadağ, Sırbistan’da Sport Klub’tan; Hollanda’da Ziggo Sport’tan; Brezilya ve Japonya’da DAZN’dan, Çekya’da Sport1’den ve Portekiz’de Sport TV’den Konyaspor Galatasaray maçını şifresiz ve canlı izleyebilirler.

Konya Galatasaray nerede izlenir

KONYASPOR GALATASARAY NEREDE İZLENİR?

Konyaspor Galatasaray maçı Bein Sports 1’den izlenir. Bein Sports kullanıcısı olanlar Bein Sports 1 kanalından veya TOD TV’den Konyaspor Galatasaray maçını canlı izleyebilirler.

İlgili Haberler

Konyaspor Galatasaray kaçak izle

KONYASPOR GALATASARAY KAÇAK CANLI YAYIN

Konyaspor Galatasaray maçı kaçak canlı maç izle linki gibi canlı maç izleme kanalları yasal değildir. Ayrıca, Konyaspor Galatasaray kaçak maç izle linkleri güvenli olmadığı için bilgisayarınıza ve telefonunuza zarar verebilir.

Konyaspor Galatasaray kaçak yayın canlı maç izle

Konyaspor Galatasaray maçı sadece Bein Sports’tan HD ve donmadan kaliteli canlı yayın olarak izlenebilir.

Konyaspor GS kaçak maç izle link

KONYASPOR GALATASARAY MUHTEMEL 11

Galatasaray’ın Konyaspor karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11 şöyledir:

Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Barış Alper, Icardi

Konyaspor Galatasaray kaçak yayın linki

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir