Kenan Yıldız Karadağ maçında yok! İşte nedeni - Haber Jet

Kenan Yıldız Karadağ maçında yok! İşte nedeni

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ile karşılaşırken Kenan Yıldız forma giymeyecek. Genç oyuncu sakat değil, ama maçın kadrosunda yedekler arasında yer alacak.

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup’ta Türkiye, bu akşam Samsun’da Karadağ ile karşılaşacak. Gözler özellikle genç yetenek Kenan Yıldız’ın üzerinde olsa da milli yıldız bu mücadelede sahaya çıkmayacak. Peki Kenan neden oynamıyor?

KENAN YILDIZ KARADAĞ MAÇINDA NEDEN YOK?

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın en önemli genç yeteneklerinden biri olan Kenan Yıldız, bu akşamki Karadağ karşılaşmasında forma giymeyecek.

Kenan Yıldız neden yok

Kenan, herhangi bir sakatlık problemi yaşamıyor, ancak teknik direktör Vincenzo Montella, genç oyuncuyu bu mücadelede yedek kulübesinde tutmayı tercih etti. Karadağ karşısında hücum hattında görev alacak isim Kerem Aktürkoğlu olacak.

KENAN YILDIZ NEDEN OYNAMIYOR?

Kenan Yıldız’ın Karadağ karşısında sahaya çıkmamasının sebebi sakatlık değil, tamamen teknik bir tercih. Montella, Kenan’ı yedek kulübesinde tutarak taktiksel bir hamle yapmayı hedefliyor.

İlgili Haberler

Kenan Yıldız kadroda yok mu

Bu sezon Juventus’ta forma giyen ve dikkat çeken performansıyla göz dolduran Kenan Yıldız, ilerleyen maçlarda veya bu akşamki maça sonradan dahil olabilir.

KENAN YILDIZ SAKAT MI, KADRODA NEDEN YOK?

Milli takımda sakatlıkları nedeniyle bazı önemli oyuncular kadroda yer almazken, Kenan Yıldız’ın sakat olmadığı açıklandı. Takımda Mert Günok, İsmail Yüksek gibi isimler sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Kenan ise tamamen teknik direktör kararıyla yedek kulübesinde olacak.

Kenan Yıldız neden oynamıyor

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir