Kenan Yıldız İzlanda maçında yok! Yedeklerde yer alıyor - Haber Jet

Kenan Yıldız İzlanda maçında yok! Yedeklerde yer alıyor

UEFA Uluslar B Ligi'nde Türkiye, İzlanda ile kritik bir maça çıkarken, genç yıldız Kenan Yıldız bu karşılaşmada ilk 11'de yer almadı. Galler maçında ilk 11'de başlayan Yıldız, bu kez yedekler arasında sahaya çıkmayı bekleyecek.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta ikinci hafta heyecanı yaşanıyor. Türkiye, İzlanda ile İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda karşılaşacak. İlk maçında Galler ile 0-0 berabere kalan A Milli Takım, sahasında galibiyet arıyor.

KENAN YILDIZ NEDEN YOK?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi’ndeki ikinci sınavını İzlanda karşısında veriyor. İzmir’de oynanacak bu mücadelede Türkiye’nin tek hedefi galibiyet. Grupta Galler ile golsüz berabere kalan Türkiye, İzlanda karşısında galibiyet arayacak. İzlanda ise ilk maçında Karadağ’ı 2-0 yenerek 3 puanla lider durumda bulunuyor.

Kenan Yıldız neden oynamıyor

Genç yetenek Kenan Yıldız Galler maçında ilk 11’de sahaya çıkarken, İzlanda karşısında yedeklerde yer alıyor.

KENAN YILDIZ NEDEN OYNAMIYOR?

A Milli Takım’da dikkat çeken bir değişiklik ise Kenan Yıldız’ın bu maçta ilk 11’de yer almaması oldu. Galler maçında sahaya ilk 11’de çıkan Juventus’un genç yıldızı, İzlanda karşısında yedekler arasında yer alacak.

Kenan Yıldız İzlanda maçında neden yok, niye oynamıyor

İlgili Haberler

Teknik direktör Vincenzo Montella’nın tercihleri arasında ilk 11’de ise Mert Günok, Merih Demiral, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu gibi önemli isimler bulunuyor.

Kenan Yıldız kadroda neden yok

Öte yandan Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

Bu kritik maç, İzlanda ile Türkiye’nin tarihsel rekabetinde yeni bir sayfa açarken, İzmir’deki futbolseverler de milli takıma büyük destek veriyor. 21.45’te başlayacak olan mücadelede, Arnavutluklu hakem Enea Jorgji düdük çalacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir