Jayden Oosterwolde'nin serbest kalma bedeli bulunmuyor! İşte Fenerbahçe’deki sözleşme detayları - Haber Jet

Jayden Oosterwolde’nin serbest kalma bedeli bulunmuyor! İşte Fenerbahçe’deki sözleşme detayları

Yaz transfer döneminin başlamasına günler kala adı birçok kulüp ile anılan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Jayden Oosterwolde'nin transfer olup olmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Sosyal medyada Oosterwolde'nin 18 milyon euroluk serbest kalma bedeli olduğu iddiaları yer alıyor. Ancak edinilen bilgilere göre Oosterwolde'nin serbest kalma bedeli yok.

Bu sezonki hem stoper hem de sol bek pozisyonunda sergilediği göz dolduran performansı ile Oosterwolde birçok takımın transfer listesinde yer alıyor. Oyuncunu sözleşme detayları ise transferi açısından dikkat çekici.

OOSTERWOLDE’NİN SERBEST KALMA BEDELİ VAR MI?

Fenerbahçe ile 30 Ocak 2023’te imzaladığı sözleşme 30 Haziran 2027’ye kadar devam edecek olan Oosterwolde’nin serbest kalma bedeli olduğu iddiaları son günlerde gündeme gelmişti. Edinilen bilgilere göre, genç oyuncunun sözleşmesinde serbest kalma bedeli bulunmuyor. Fenerbahçe’nin gelecekteki planlarında önemli bir yere sahip olan Oosterwolde, özellikle savunmadaki istikrarı ve hücum katkısıyla taraftarların sevgilisi haline gelmiş durumda.

Oosterwolde serbest kalma bedeli! Var mı yok mu, ne kadar?

OOSTERWOLDE NE KADARA TRANSFER OLDU?

Jayden Quinn Oosterwolde, 26 Nisan 2001’de Hollanda’nın Zwolle kentinde doğdu. Surinam kökenli olan genç futbolcu, futbola FC Twente altyapısında başladı. 1 Temmuz 2016’da FC Twente’nin altyapısında forma giymeye başlayan Oosterwolde, gösterdiği performansla sırasıyla FC Twente U17 ve U19 takımlarında forma giydi. 20 Temmuz 2020’de Twente’nin A takımına yükselen Oosterwolde, burada dikkat çeken bir performans sergiledi.

31 Ocak 2022’de Parma’ya kiralanan oyuncu, başarılı performansının ardından 30 Haziran 2022’de Twente’ye geri döndü. 1 Temmuz 2022’de Parma’ya transfer olan Oosterwolde, 30 Ocak 2023’te Fenerbahçe’ye 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Oosterwolde'nin serbest kalma bedeli ne kadar, var mı?

OOSTERWOLDE’NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Süper Lig’de 27 maçta 1912 dakika süre alan Oosterwolde, Konferans Ligi’nde 9 maçta 1 gol kaydederek 765 dakika sahada kaldı. Türkiye Kupası’nda 3 maçta 193 dakika oynayan genç sol bek, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri’nde de 4 maçta 1 gol atarak 294 dakika forma giydi. Toplamda 43 maçta 2 gol atan Oosterwolde, 3164 dakika sahada kalarak takımına katkı sağladı.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir