İzlanda Türkiye spikeri belli oldu - Haber Jet

İzlanda Türkiye spikeri belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi'nde İzlanda ile oynayacağı karşılaşmanın spikeri belli oldu. Zorlu mücadeleyi TV8 ekranlarında Alp Özgen anlatacak.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak. Kritik mücadelenin spikeri ise Alp Özgen olarak açıklandı. Maç, TSİ 21.45’te başlayacak ve TV8’den canlı yayınlanacak.

İZLANDA TÜRKİYE SPİKERİ KİM OLDU?

Türkiye’nin UEFA Uluslar Ligi’nde İzlanda ile oynayacağı bu önemli maçın spikeri tecrübeli isim Alp Özgen olacak.

İzlanda Türkiye spikeri

Alp Özgen, daha önce de Türkiye’nin Karadağ ile oynadığı karşılaşmayı başarıyla anlatmıştı. İzlanda mücadelesinde de ekran başındaki izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatması bekleniyor.

İZLANDA TÜRKİYE MAÇINI KİM ANLATACAK?

Alp Özgen, UEFA Uluslar Ligi’ndeki İzlanda – Türkiye maçını TV8 ekranlarından anlatacak. İzlanda ile oynanacak bu zorlu karşılaşmada, Türk futbolseverlerin tanıdığı ve sevdiği isimlerden biri olan Özgen, maç boyunca sahadaki anları izleyicilere aktaracak.

İlgili Haberler

Türkiye İzlanda spikeri

İzlanda maçı öncesinde yapılan analizler, maçın zorlu geçeceğini gösteriyor. Türkiye, bu mücadelede alacağı puanla liderliğini korumayı hedefliyor.

MİLLİ MAÇI HANGİ KANAL VERİYOR?

İzlanda – Türkiye karşılaşması, TV8 ve Exxen platformlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın başlama saati ise TSİ 21.45 olarak belirlendi. Futbolseverler, bu zorlu mücadeleyi şifresiz olarak TV8 ekranlarından takip edebilecek.

Türkiye maçı spikeri, kim anlatıyor

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir