İtalya-Türkiye hazırlık maçını spiker Özkan Öztürk anlatıyor - Haber Jet

İtalya-Türkiye hazırlık maçını spiker Özkan Öztürk anlatıyor

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Türkiye, İtalya ile önemli bir hazırlık maçına çıkıyor. Müsabaka, 4 Haziran Salı günü saat 22.00'de Bologna'daki Renato Dell'Ara Stadyumu'nda oynanacak. TRT Spor'da yayınlanacak İtalya-Türkiye hazırlık maçının anlatımını ise spiker Özkan Öztürk yapacak.

EURO 2024’e hazırlanan A Milli Futbol Takımı, turnuvanın favorilerinden İtalya ile karşılaşacak. Bologna’da gerçekleştirilecek bu hazırlık maçı, 4 Haziran Salı günü TSİ 22.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

İTALYA – TÜRKİYE MAÇINI KİM ANLATIYOR?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, 4 Haziran Salı günü İtalya ile önemli bir hazırlık maçı oynayacak olan milliler, son iki hazırlık maçında yaşadığı mağlubiyetlerin ardından moral arayacak.

Bologna’daki Renato Dell’Ara Stadyumu’nda oynanacak İtalya – Türkiye maçı, TSİ 22.00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Maçın anlatımını ise TRT spikerlerinden Özkan Öztürk yapacak.

İtalya Türkiye spikeri

Karşılaşmanın hakemi, Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Sebastian Gishamer olacak. Yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Santino Schreiner üstlenecek.

TÜRKİYE’NİN SONRAKİ MAÇI KİMLE?

Mart ayında Macaristan’a 1-0 ve Avusturya’ya 6-1 yenilen Türkiye, bu maçı kazanarak EURO 2024 öncesi moral bulmak istiyor. Ay-yıldızlı ekip, İtalya maçının ardından 10 Haziran’da Polonya ile bir hazırlık maçı daha yapacak.

Türkiye İtalya maçı spikeri

TÜRKİYE’NİN EURO 2024 GRUBU

Türkiye, EURO 2024’te Portekiz, Gürcistan ve Çekya’nın yer aldığı F Grubu’nda mücadele edecek. İtalya ise B Grubu’nda İspanya, Hırvatistan ve Arnavutluk ile karşılaşacak.

İtalya Türkiye maçını kim anlatıyor?

A MİLLİ TAKIMIMIZDA SON DURUM

Milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın açıkladığı geniş aday kadroda bazı değişiklikler yapıldı. Sakatlıkları nedeniyle Enes Ünal ve Çağlar Söyüncü kadrodan çıkarıldı, Bertuğ Yıldırım ise Ümit Milli Takım’a gönderildi. Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle milli takım kampına İtalya’da katılacak olan Arda Güler ve Salih Özcan ise maç kadrosunda yer alamayacak.

Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir