İspanya-Fransa maçı galibi EURO 2024 finalinde Hollanda-İngiltere galibi ile oynayacak - Haber Jet

İspanya-Fransa maçı galibi EURO 2024 finalinde Hollanda-İngiltere galibi ile oynayacak

EURO 2024'te heyecan dorukta! İspanya ve Fransa'nın karşılaşacağı yarı final mücadelesinin galibi, Hollanda-İngiltere maçının galibiyle finalde karşılaşacak.

EURO 2024 yarı finalinde, İspanya ile Fransa arasındaki kritik mücadele bu akşam TSİ 22.00’de Münih Futbol Arena’da oynanacak.

İSPANYA – FRANSA MAÇINI KAZANAN KİMLE EŞLEŞECEK?

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024’te ilk finalist bu akşam belli olacak. Münih Futbol Arena’da oynanacak olan ve TSİ 22.00’de başlayacak olan yarı final müsabakasında, turnuvanın favorileri arasında gösterilen İspanya ile Fransa karşı karşıya gelecek.

Slovenya Futbol Federasyonu’ndan hakem Slavko Vincic’in yöneteceği karşılaşmada, yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Slovakya’dan Ivan Kruzliak olacak.

İSPANYA MİLLİ TAKIMI’NDA SON DURUM

İspanya, çeyrek finalde Almanya’yı 2-0 yenerek yarı finale yükseldi. Ancak bu maçta, Pedri sakatlanarak turnuvayı kapattı ve Dani Carvajal ile Robin Le Normand da kart cezaları nedeniyle yarı finalde forma giyemeyecek. Yerlerine Nacho Fernandez ve Jesus Navas’ın oynaması bekleniyor​.

İspanya Fransa'yı yenerse, Fransa maçını kazanırsa kimle eşleşecek, finali kimle oynayacak, rakibi kim olacak?

FRANSA MİLLİ TAKIMI’NDA SON DURUM

Fransa ise, çeyrek finalde Portekiz’i penaltılarla eleyerek yarı finale çıktı. Fransa’da teknik direktör Didier Deschamps, sakatlık ve cezalı oyuncular nedeniyle kadroda bazı değişiklikler yapacak. Kylian Mbappe’nin burun sakatlığı nedeniyle durumu belirsiz olsa da, maça ilk 11’de başlaması bekleniyor. Antoine Griezmann’ın yerine Ousmane Dembele’nin, Eduardo Camavinga’nın yerine ise Adrien Rabiot’nun forma giymesi öngörülüyor.

Fransa İspanya'yı yenerse, İspanya maçını kazanırsa kimle eşleşecek, finali kimle oynayacak, rakibi kim olacak?

İSPANYA – FRANSA MAÇI GALİBİ KİMLE OYNAYACAK?

Bu akşamki müsabakayı kazanan takım, yarın TSİ 22.00’de BVB Dortmund Stadı’nda oynanacak olan Hollanda-İngiltere yarı final karşılaşmasının galibi ile 14 Temmuz’da Berlin’de düzenlenecek olan finalde karşılaşacak. Yarınki karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Felix Zwayer yönetecek. Zwayer’in yardımcılıklarını Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak, dördüncü hakem ise Daniel Siebert olacak.

İspanya Fransa maçı galibi kimle oynayacak, İspanya Fransa maçını kim kazandı, finale kim çıktı, kim kaldı?

EURO 2024’teki bu kritik yarı final mücadelesi, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Hangi takımın finale çıkacağı ve şampiyonluk için mücadele edeceği ise bu akşamki maçın sonucuyla netleşecek.

EURO 2024'te finale kim kaldı, kim finale çıktı? Fransa mı İspanya mı?

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir