Ismail Jakobs Gaziantep maçında oynayamayacak - Haber Jet

Ismail Jakobs Gaziantep maçında oynayamayacak

Galatasaray'ın Gaziantep FK ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında, yeni transfer Ismail Jakobs statü gereği forma giyemeyecek. Aynı durum yeni transferler Roland Sallai ve Victor Osimhen için de geçerli olacak.

Galatasaray, bugün Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK’yi ağırlayacak.

ISMAIL JAKOPS GAZİANTEP MAÇINDA NEDEN YOK?

Galatasaray, sezona başarılı bir giriş yaparak oynadığı ilk dört Süper Lig maçını kazandı. 12 puanla zirveye tutunan sarı-kırmızılılar, Gaziantep FK karşısında da galibiyet serisini devam ettirmeyi hedefliyor. Ancak teknik direktör Okan Buruk, statü gereği yeni transferler Ismail Jakobs, Roland Sallai ve Victor Osimhen’den yararlanamayacak.

Ismail Jakobs Gaziantep maçında neden yok

Bu oyuncuların takıma katılmaları, ertelenen 3. hafta maçı sonrasında gerçekleştiği için bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

ISMAIL JAKOPS NEDEN OYNAMIYOR?

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerinden Ismail Jakobs, Roland Sallai ve Victor Osimhen, statü gereği bu maçta kadroda yer alamayacak.

Ismail Jakobs kadroda neden yok

İlgili Haberler

Galatasaray, son iki lig maçında rakip filelere toplamda 10 gol göndererek adeta gol yağmuru yaşattı. Çaykur Rizespor karşısında 5-0 ve Adana Demirspor karşısında 5-1’lik galibiyetler alan sarı-kırmızılı ekip, hücum hattındaki etkinliğiyle dikkat çekiyor. Gaziantep FK ise ligde oynadığı üç maçtan bir galibiyet ve iki yenilgiyle ayrıldı.

ISMAIL JAKOPS KADRODA NEDEN YOK, SAKAT MI?

Ismail Jakobs statü gereği kadroda yer almıyor. Herhangi bir sakatlığı da bulunmamaktadır.

Ismail Jakobs sakat mı, yedek mi

Galatasaray’ın muhtemel 11’i ise şu şekilde şekillendi: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Mertens, Yunus, Barış ve Batshuayi.

Bu maçla birlikte sarı-kırmızılı takım, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisine moralli bir şekilde çıkmak istiyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir